campina

Serbari cu Skepsis

skepsis301S-a ales castigatorul la selectia de oferte pentru Serbarile Toamnei. Acesta este SKEPSIS Advertising, o firma din Bucuresti, care promite campinenilor ca vor intra in Guiness Book cu cel mai lung lant de flori. Important este ca firma care a castigat anul trecut a pierdut, ca firma agreata de Jenica Tabacu a pierdut si ca altcineva va lua comisionul de aceasta data.

4 gânduri despre „Serbari cu Skepsis

 1. Anul trecut a fost o serbare de exceptie. Ce vom avea anul acesta? Un lant de flori?! Prea jos fata de stacheta ridicata in 2008. Mi se pare importanta calitatea, nu comisionul. Dar, se pare ca pe tine asta nu te preocupa.

  Apreciază

 2. sunt multe chestii care au condus la skepsis… in primul rând, s.- schimbat anunţul cu oferta pe parcurs… cine l-a citit doar pe primul s-a păcălit… apoi, comisia nu a avut NICIUN specialist in domeniul spectacolului, iar arghir nu a participat… ceea ce va face skepsis va fi un talmeş-balmeş istorico-kicios… veţi vedea…
  poate nu va avea loc, dupa sondajul pe care-l va face primarul… alt specialis în sociologie… he he he

  Apreciază

 3. Eu as propune sarbatorirea persoanelor varstice (a caror zi, pe plan mondial, este pe 1 oct) cu un spectacol de teatru si premierea perechilor cu peste 50 de ani de casnicie, in cadrul acelorasi Serbari ale toamnei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s