blueblog

un blog subiectiv

Rezultatele la Scoala de politie, disponibile pe Internet

pe septembrie 6, 2009

Mai devreme cu doua zile decat se anuntase, sambata seara, au fost postate pe Internet rezultatele la examenul de admitere la Scoala de politie Vasile Lascar din Campina. Cel mai mare punctaj, al primului admis, este 80, cel mai mic, al ultimului admis, este 53. Primii trei admisi sunt fete. Pe pagina http://www.scoalapolitie.ro exista sectiunea admitere, apoi rezultate, iar acolo se gasesc punctajele, in ordine descrescatoare sau a codurilor de concurs.
Pentru rromi, punctajul de admitere a fost mai mic, cea mai mare medie fiind 56, cea mai mica 42.
Ceva inedit, pe lista apare si un eliminat pentru frauda, un candidat din Brasov, care a incercat sa copieze.


4 responses to “Rezultatele la Scoala de politie, disponibile pe Internet

 1. sandu magda spune:

  buna ziua ! vin cu o propunere , cinstita , onesta , dreapta , care exclude , posibilitatea ” aranjamentelor ” , si a fraudei , care se poate produce doar la probele sportive , in speta 50 m. . introducerea unui cronometru performant , electronic , celula fotoelecrica, laser cu tabela vizibila , pentru toti cei prezenti , cu afisarea timpilor scosi la probe . avind in vedere , ca nu se pot face contestatii , viitorul copiilor , si chiar al familiilor acestora , sta intr-un cronometru , empiric, antic , depasit , asupra caruia are controlul o singura persoana ! este inadmisibil , ca in 2010 sa se foloseasca inca asa mijloc de ” departajare ” , incert , si deloc corect sau sigur ! iolanda balasz , cu o groaza de ani in urma , a beneficiat de cronometru performant ! candidatii sint foarte multi , se ” pica ” , nu cunosc criteriile . dar cinstit este sa se schimbe modul de inregistrare a timpului realizat , si sa fie vizibil , accesibil tuturor candidatilor . nu se pica la teste , pentruca , sint grila , si metoda de corectare este buna . si atunci ……….cum scapam de , unii ? simplu . cu ajutorul cronometrului. un an , sau mai multi de pregatire asidua , morti din fasa , nu se ajunge la probe scrise , din cauza , unei persoane , si bineinteles , a unui cronometru . daca institutia nu-si permite , noi , parintii , ne oferim , sa procuram , un alt sistem de cronometrare , pentru linistea si siguranta , examenului , luat sau picat corect , fara suspiciune de frauda !!! va multumesc anticipat !!!

  Apreciază

 2. tudor spune:

  nu are cum sa fie cineva cu 42 de puncte pt ca trebuie sa ai cel putin 40 de imtrebari corecte asta insemnand ca ai 50(10 puncte din oficiu) de puncte pe total.

  Apreciază

 3. Traian spune:

  Cam cât la sută se intră pe şpagă?53 de puncte sigur?nu sunt multe.vreau să dau şi eu anul ăsta.

  Apreciază

 4. marian spune:

  sa vezi acum scandaluri si frauda, se numara spaga si nu iese

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: