campina

Rezultatele la Scoala de politie, disponibile pe Internet

Mai devreme cu doua zile decat se anuntase, sambata seara, au fost postate pe Internet rezultatele la examenul de admitere la Scoala de politie Vasile Lascar din Campina. Cel mai mare punctaj, al primului admis, este 80, cel mai mic, al ultimului admis, este 53. Primii trei admisi sunt fete. Pe pagina http://www.scoalapolitie.ro exista sectiunea admitere, apoi rezultate, iar acolo se gasesc punctajele, in ordine descrescatoare sau a codurilor de concurs.
Pentru rromi, punctajul de admitere a fost mai mic, cea mai mare medie fiind 56, cea mai mica 42.
Ceva inedit, pe lista apare si un eliminat pentru frauda, un candidat din Brasov, care a incercat sa copieze.

4 gânduri despre „Rezultatele la Scoala de politie, disponibile pe Internet

  1. nu are cum sa fie cineva cu 42 de puncte pt ca trebuie sa ai cel putin 40 de imtrebari corecte asta insemnand ca ai 50(10 puncte din oficiu) de puncte pe total.

    Apreciază

  2. buna ziua ! vin cu o propunere , cinstita , onesta , dreapta , care exclude , posibilitatea ” aranjamentelor ” , si a fraudei , care se poate produce doar la probele sportive , in speta 50 m. . introducerea unui cronometru performant , electronic , celula fotoelecrica, laser cu tabela vizibila , pentru toti cei prezenti , cu afisarea timpilor scosi la probe . avind in vedere , ca nu se pot face contestatii , viitorul copiilor , si chiar al familiilor acestora , sta intr-un cronometru , empiric, antic , depasit , asupra caruia are controlul o singura persoana ! este inadmisibil , ca in 2010 sa se foloseasca inca asa mijloc de ” departajare ” , incert , si deloc corect sau sigur ! iolanda balasz , cu o groaza de ani in urma , a beneficiat de cronometru performant ! candidatii sint foarte multi , se ” pica ” , nu cunosc criteriile . dar cinstit este sa se schimbe modul de inregistrare a timpului realizat , si sa fie vizibil , accesibil tuturor candidatilor . nu se pica la teste , pentruca , sint grila , si metoda de corectare este buna . si atunci ……….cum scapam de , unii ? simplu . cu ajutorul cronometrului. un an , sau mai multi de pregatire asidua , morti din fasa , nu se ajunge la probe scrise , din cauza , unei persoane , si bineinteles , a unui cronometru . daca institutia nu-si permite , noi , parintii , ne oferim , sa procuram , un alt sistem de cronometrare , pentru linistea si siguranta , examenului , luat sau picat corect , fara suspiciune de frauda !!! va multumesc anticipat !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s