blueblog

un blog subiectiv

Daca nu se vrea, normal ca nu se poate

pe februarie 1, 2012

In Adunati, care se afla in prelungirea cartierului Valea Tarsei din Breaza, asfaltul este uscat. S-a facut deszapezirea cu o firma specializata si acum se circula normal. E vorba de o comuna care sigur are un buget mai mic decat orasul Breaza. Mai e nevoie de alte comentarii?
Daca s-ar fi dorit cu adevarat rezolvarea problemei inzapezirii din Breaza, s-ar fi putut devia circulatia in centru, s-ar fi spart gheata cu cei de la ajutorul social sau cu angajatii primariei, ar fi fost data la o parte de pe carosabil si am fi avut asfalt curat. Dar nu s-a vrut. Zilele astea nu s-a miscat nimic in Breaza, iar maine sunt anuntate ninsori, apoi ger.


One response to “Daca nu se vrea, normal ca nu se poate

  1. george spune:

    o sa fie super ninsori, nu doar ninsori simple. sa vezi distractie cu lopeti sa iesim din casa :) maine ajung si eu la Breaza (sper). cat despre deszapezire vino in bucuresti sa vezi dezastru pe strazile laterale. iti face masina zici ca e tren. probabil ca se putea face ceva si in breaza macar pe centru. dar pentru treaba asta trebuie vointa nu demisii. sau nu stiu demisiile sa fie in grup daca tot si-au dat seama ca nu sunt in stare de nimic. durerea cea mai mare e ca plecam toti din Breaza si ramane oraselul ala atat de frumos pe mana unor neaveniti. degeaba dam din gura pe net ( si aici ma inscriu si eu :) ) daca nu facem nimic concret. vreau sa vad si eu ceva schimbat in Breaza, sa vad ca nu se mai voteaza pe numarul de pungi si sepci primite, vreau sa vad mai multi tineri implicati in viata orasului. apropos stiati ca se inchide scoala ajutatoare? nu vad pe nimeni zicand nimic. gata atat ca eu am de munca :). bafta si un week-end placut va doresc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: