razna

Daca nu se vrea, normal ca nu se poate

In Adunati, care se afla in prelungirea cartierului Valea Tarsei din Breaza, asfaltul este uscat. S-a facut deszapezirea cu o firma specializata si acum se circula normal. E vorba de o comuna care sigur are un buget mai mic decat orasul Breaza. Mai e nevoie de alte comentarii?
Daca s-ar fi dorit cu adevarat rezolvarea problemei inzapezirii din Breaza, s-ar fi putut devia circulatia in centru, s-ar fi spart gheata cu cei de la ajutorul social sau cu angajatii primariei, ar fi fost data la o parte de pe carosabil si am fi avut asfalt curat. Dar nu s-a vrut. Zilele astea nu s-a miscat nimic in Breaza, iar maine sunt anuntate ninsori, apoi ger.

Un gând despre „Daca nu se vrea, normal ca nu se poate

  1. o sa fie super ninsori, nu doar ninsori simple. sa vezi distractie cu lopeti sa iesim din casa🙂 maine ajung si eu la Breaza (sper). cat despre deszapezire vino in bucuresti sa vezi dezastru pe strazile laterale. iti face masina zici ca e tren. probabil ca se putea face ceva si in breaza macar pe centru. dar pentru treaba asta trebuie vointa nu demisii. sau nu stiu demisiile sa fie in grup daca tot si-au dat seama ca nu sunt in stare de nimic. durerea cea mai mare e ca plecam toti din Breaza si ramane oraselul ala atat de frumos pe mana unor neaveniti. degeaba dam din gura pe net ( si aici ma inscriu si eu🙂 ) daca nu facem nimic concret. vreau sa vad si eu ceva schimbat in Breaza, sa vad ca nu se mai voteaza pe numarul de pungi si sepci primite, vreau sa vad mai multi tineri implicati in viata orasului. apropos stiati ca se inchide scoala ajutatoare? nu vad pe nimeni zicand nimic. gata atat ca eu am de munca🙂. bafta si un week-end placut va doresc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s