Uncategorized

Lenjerii de pat de calitate

Am citit undeva că, în cel mai nou şi mai luxos hotel deschis în Dubai, camerele sunt dotate cu lenjerii de pat testate de către NASA, iar băile sunt suficient de mari cât să încapă „12 jucători de rugby bine făcuţi.” Evident, nu avem nevoie de aşa ceva când petrecem un sejur la un hotel, dar asta dovedeşte ce este important la un loc de cazare: lenjeriile de pat şi baia.
Personalitatea unui hotel este unică şi este dată de calitatea produselor folosite. El trebuie să aibă o amprentă, un lucru după care să fie recunoscut.
Iar pe toate site-urile de călătorie şi în toate review-urile citite despre anumite destinaţii, cei mai mulţi dintre comentatori încep cu descrierea lenjeriei de pat. Dacă era murdară, pătată, veche, ponosită sau cu găuri, într-un cuvânt, dacă era de calitate. Este un punct de plecare în recomandarea unei locaţii. În plus, turiştii ţin cont şi de câte ori a fost schimbată lenjeria în perioadă petrecută în repectivul hotel sau pensiune. Recent am citit un comentariu în care cineva povestea despre faptul că una dintre cameriste obişnuia să le facă lebede sau inimoare din cearşaf, în fiecare zi. Iar turiştii au apreciat acest lucru şi au dat punctaje mari locaţiei.
Evident, nu poţi să faci toate astea fără nişte lenjerii pat hotel de calitate. Dacă ai puţine, nu le poţi schimba frecvent, dacă sunt de proastă calitate, se deteriorează şi nu au un aspect deloc plăcut. De aceea trebuie să cauţi cel mai bun furnizor. Pentru asta există site-ul Lenjeriihoteluri.ro, care vine cu o ofertă imbatabilă.

Lenjeria de pat poate fi confectionata pe orice dimensiune, in functie de mobila din camera de hotel si din mai multe tipuri de metraje, astfel:
• lenjerii pat sifon (100% bumbac) cu greutatea de 135gr./m2, contracția la apă de 5%, spalare la temperaturi de pana la 90 de grade;
• lenjerii pat renforce (100% bumbac) cu greutatea de 125gr./m2, contracția la apă de 3-5%, spalare la temperaturi de pana la 90 de grade;
• lenjerii pat percale (100% bumbac) cu greutatea de 130gr./m2, contracția la apă de 3-5% , spălare la temperaturi de pana la 90 de grade;
• lenjerii pat damast satinat ,dungi (100% bumbac) cu greutatea de 180gr./m2, contracția la apa de 3-5%, spalare la temperaturi de pana la 90 de grade.
• lenjerii pat damast floral 100% bumbac, cu greutatea de 130gr./m2 , contractia la apa de 3-5% , spalare la temperaturi de pana la 90 de grade.
• lenjerii polycoton -52% bumbac , 48% poliester, finisaj soft , sanforizat
• Lenjerii Satine Striped-satin cu dungi de 20 mm – 100% bumbac cu greutate de 130 gr./m2 , grad de alb 155% , finisaj silicon soft , sanforizat

Magazinul online mai oferă şi alte produse, din productia proprie (fara intermediari):
– perne lavabile umplute cu puf siliconizat, tratate antialergic si antiseptic;
– perne umplute cu puf/pana de gasca;
– pilote cu umplutura sintetica;
– pilote umplute cu pana (puf) de gasca;
– protectii pentru saltea;
– fete de masa, naproane, servete;
– prosoape, presuri, halate pentru baie.

La toate produsele se oferă garantie de minimum 12 luni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s