noutati

Instalatorul 247 – întotdeauna Planul A

Toată lumea are traume cu instalatorii. Pe oricine ai întreba, poate să-ţi spună vreo întâmplare cu un meseriaş, care a inundat casa, ori a cerut prea mult pentru o muncă de cinci minute, ori nu a făcut nimic şi a trebuit să cheme altul după el. Sunt atâtea poveşti, ca să nu mai vorbim de bancuri!
Problema e că nu ai cum să scapi de ei. De multe are nevoie omul, la casa lui. Ba robinetul de la cadă picură, ba chiuveta de la bucătărie se înfundă, ba sare siguranţa electrică când vrei să folosesti în acelaşi timp masina de spălat si cuptorul cu microunde, ba explodează o ţeavă de la calorifer. Posibilităţile (a se citi problemele) care pot apărea sunt nenumărate. Stiti voi, mici amănunte care ne îngreunează viaţa. Şi care, dacă le ignori, nu dispar!
Unii se apucă ei de treabă şi mai rezolvă din probleme. Sotul meu se pricepe foarte bine la multe chestii. Totuşi, oricât de priceput ai fi, nu poti fi chiar supercalificat în tot ce mişcă in casa ta. Aşa că e bine să cunoşti un instalator bun şi eficient. Un profesionist, ca să fii sigur că lucrarea va fi efectuată corespunzător şi, în plus, pentru a beneficia de o garantie pentru ea. Poţi să chemi un vecin sau un văr al unei cunoştinţe de-a surorii tale sau pe unul de pe stradă. Dacă tot i-ai încercat pe toţi, ce mai contează încă unul?
Dacă stai la bloc ai putea fi nevoit să te supui trendului. Unele asociatii de proprietari colaborează cu câte un instalator, care vine (sau nu vine) si se ocupă problemele apărute pe părţile comune ale coloanelor de apă, electricitate şi gaze. Insa acest instalator e foarte ocupat de obicei şi poate să nu fie intodeauna disponibil sau să nu fie suficient de competent în problema pe care o ai. De aceea, trebuie să ai un plan B.
Astăzi îţi prezint un instalator care nu va zice NU niciodată. Este vorba despe Instalatorul 247, care poate fi găsit pe site-ul cu acelaşi nume. Firma îţi poate furniza un instalator pentru orice fel de probleme: instalaţii sanitare, termice, de gaze, pentru hidrofoare, canalizare, reţea de apă.
Îţi spuneam că ăsta ar putea fi planul B? Rectific. După ce vei apela o dată la ei, sunt convinsă că vor deveni planul A pentru orice problemă vei avea şi că nici nu va mai trebui să te gândeşti vreodată la vreun plan B.
instalator-247-bucuresti-logo3Vrei să mă întrebi mai multe despre instalatorul 247? Iată aici câteva întrebări şi răspunsuri oferite pe site-ul unde pot fi contactaţi.
Are o diploma de calificare ca instalator sanitar? Toti instalatorii nostri in Bucuresti sunt calificati in domeniul instalatii sanitare si gaze.
Are o experienta de minim 5-10 ani lucrati ca instalator sanitar? Experienta care trebuie sa poata fi probata cu acte nu verbal. Toti instalatori nostri din Bucuresti au aceasta experienta.
Are o asigurare in cazul in care se produc daune, inundatii? De exemplu daca in timpul unei interventii la instalatia sanitara se produce o inundatie, cine raspunde? Instalatorul sanitar particular va pleca si tu ramai cu paguba sa zugravesti apartamentul vecinului de la etajul inferior. Noi avem polita de asigurare civila in valoare de 100.000 euro per eveniment inca din 2011. Aceasta acopera orice paguba produsa din culpa instalatorilor nostril.
Lucreaza organizat? Are un sistem professional de organizare si derulare a lucrarilor?Orice instalator sanitar 247 lucreaza dupa un sistem de management al calitatii ISO 9001 pe care societatea noastra l-a implementat incepand din 2011.
Are o lista de clienti care sa il recomande? Noi avem peste 7000 de clienti care au apelat la serviciile instalatorilor nostri in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s