razna

S-a redus iar înălţimea obligatorie, pentru admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

Iar se face o favoare cuiva care nu are înălţimea necesară şi se face o derogare, anul acesta. S-a mai întâmplat şi în trecut, dar nu în fiecare an. Doar când a fost nevoie.
Evident, acestea sunt speculaţii, dar nici nu ne-am născut ieri ca să nu ne dăm seama că orice schimbare are şi un motiv.
Ideea este că a fost redus criteriul de înălţime pentru admitere de anul acesta, când sunt 517 locuri, la Şcoala de Poliţie Câmpina.
Printr-un ordin al vice-premierului Gabriel Oprea, pentru băieţi înălţimea minimă a fost redusă de la 1,70 la 1,65 iar pentru fete, de la 1,65 la 1,60.

One thought on “S-a redus iar înălţimea obligatorie, pentru admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

  1. Nu stiu daca aveti idee,de escroaca din Ploiesti care ofera locuri de munca si cere bani ca si garantie ,si cand trebuie sa incepi munca iti mai cere alti bani pentru hainele de munca.As dorii sa faceti publica aceasta problema pentru ca viitorii”angajati” pentru nu a mai cadea nimeni in plasa acestei escroace pe numele ei Mihaela Zambra Iosipescu.Daca va intereseaza subiectul va pot da mai multe detalii.Va multumesc !!! El Jueves 8 de Mayo de 2014 13:18, blueblog escribió: WordPress.com eladobre posted: „Iar se face o favoare cuiva care nu are înălţimea necesară şi se face o derogare, anul acesta. S-a mai întâmplat şi în trecut, dar nu în fiecare an. Decât când a fost nevoie. Evident, acestea sunt speculaţii, dar nici nu ne-am născut ieri ca să nu ne dă”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s