breaza

Evenimente pentru tineri, în Breaza

În această perioadă, în Breaza se desfăşoară mai multe activităţi dedicate copiilor şi tinerilor.
Astăzi, în sala de festivităţi a Primăriei, tinerii şi oamenii de afaceri vor discuta cu Sandu Camelia, reprezentant al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri şi cu George Brezoi, secretar de stat în Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, despre modalităţile în care pot accesa fonduri europene pentru a-şi dezvolta o afacere.
Maine, 21 Mai, 60 de elevi din Breaza vor merge la o întâlnire cu elevi ai Scolii Italiene Aldo Moro, la Muzeul Ţăranului Român, unde vor organiza un spectacol comun. Pe 30 mai, elevii din Bucureşti vor întoarce vizita şi vor veni ei la Breaza, unde, împreună cu brezenii vor planta pomii prieteniei în faţa primăriei, un gest simbolic.
De 1 Iunie, se va organiza o manifestare dedicată copiilor, cu desene pe asfalt, ateliere de creaţie şi un spectacol cu artişti locali.
În perioada 4-8 iunie, 30 de elevi din Breaza vor merge în oraşul Edirne, Turcia, pentru a pune bazele înfrăţirii cu un liceu din acest oraş.
Actiunile au loc sub coordonarea Comisiei de Cultură şi Învăţământ a Consiliului Local Breaza, care are un nou preşedinte, de la destrămarea USL, pe Gheorghe Barna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s