razna

Colaborare PNL-PDL în Breaza? Neah!

Pare un lucru imposibil, chiar foarte imposibil, dacă vrem să forţăm un termen de comparaţie pentru un adjectiv care nu suportă asta.
O colaborare PNL-PDL la Breaza ar însemna o relaţie între un actual şi un fost primar, care s-au bătut pe viaţă şi pe moarte în campania electorală locală din 2012, Bălăşescu şi Ferăstrăeru. Doi oameni care nu se înghit nici acum.
Şi totuşi. PDL Breaza îl are preşedinte pe Daniel Neagoe, care, de obicei, ascultă de Roberta şi care ar putea impune o alianţă consilierilor locali. Dacă va face asta, PDL Breaza s-ar putea scinda. Ferăstrăeru încă are simpatizanţii lui.

30 thoughts on “Colaborare PNL-PDL în Breaza? Neah!

 1. Acum să vedem cum se mai scuză dl.Bălășescu pentru nerezolvarea problemelor cetățenilor urbei și suntem tare curioși dacă Biroul Politic al PSD Breaza l-a primit cu brațele deschise.Succes d-le Primar în PSD.Nu ne gândeam!

  Apreciază

 2. normal ca l-au primit cu bratele deschise,,,acum toate lucrarile din breaza vor fi luate de ghica de la psd,,,s-a terminat era chitoi….

  Apreciază

 3. cumatrul duta militianu se poate intoarce in psd odata cu venirea cuscrului balasescu !ce vremuri traim la breaza,,,ce telenovele,,,toti alearga dupa cascaval in timp ce oamenii o duc vai de capul lor…cate locuri de munca a creat cuscrul balacarescu???

  Apreciază

 4. sunt curios ce parere au soiu si chitoi despre faptul ca le-a fugit porumbelul din colivie !!!la breaza s-ar putea face o telenovela frumoasa :Lacrimi si suspine,,,,sau un film de actiune intitulat CASCAVALISMUL !!!

  Apreciază

 5. @ Sorinel vidanjorul: pentru a avea un loc de munca trebuie sa stii sa faci ceva, sa ai niste studii (nu 4 clase ca tine), trebuie sa ai niste calitati…

  Apreciază

 6. nu a facut nimic,,,a terminat de asfaltat strazile pe care le incepuse Nae..banii erau deja in primarie datorita lui Nae…

  Apreciază

 7. pentru a fi primar trebuie sa ai bunul simt sa spui adevarul…nu sa promiti locuri de munca,,,sau altele,,,poate ca eu nu sunt calificat pt un loc de munca dar altii au mai multa scoala decat mine..

  Apreciază

 8. Chiar nimic nu a facut acest primar…nu se vede nimic in oras… nicio schimbare… asta doar daca esti chior si idit sau daca ai alte interese si ii pupi pe altii in cr. Daca a fost atat de bun si de istet si a adus bani la el in buzunar, pardon in Breaza.. de ce nu a facut Nae Spaga NIMIC in 4 ani de zile ? nu a avut timp? astea sunt povesti de adormit copii, Sorinele.

  Apreciază

 9. se aude ca primarul a plecat in China sa incheie niste contracte de ecarisaj pentru a scoate economia orasului din recesiune chinezii fiind mari amatori de trufandale.

  Apreciază

 10. se pare ca in China primarul va promova imaginea singurei constructii din U.E. care se vede de pe Luna…culoarul de acces dintre garajul primariei si biroul primarului , si invers ,adica dus intors.Am inceput sa i agreez pe extraordinarii de expirati.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s