campina

Cine dizolvă PNL Prahova? Roşca sau Guran?

Mircea Roşca se laudă pe la TV că a dizolvat biroul politic de la Ploieşti, acum câteva zile, şi biroul politic de la Câmpina, în seara asta. Că a închis orice uşă către parlamentarii de Prahova apropiaţi de Tăriceanu (pardon, apropiaţi de PSD). Printre ei şi Virgil Guran, care, de azi, nu mai este preşedinte al organizaţiei PNL Câmpina, fiind înlocuit de interimarul Dragomir Enache. Guran nu mai este nici lider zonal de colegiu.
Spun că Roşca se laudă că el a făcut toate astea şi nu e nimic nou. A minţit electoratul până acum, probabil a ajuns să se mintă şi singur.
Cei care mai ştiu câte ceva din culise vorbesc despre un puci, o lovitură de partid, o lucrătură. Că parlamentarii PNL s-au săturat de dictatura lui Roşca şi vor să-i distrugă organizaţia judeţeană. Dacă nu va mai avea organizaţie, nu va mai avea unde să fie preşedinte. L-au forţat să dizolve Ploieştiul, l-au zgândărit până a dizolvat şi Câmpina, la Breaza se ocupă PSD de asta, se lucrează şi la comune şi sate. De aia nu iese nimeni să conteste dizolvările, nu vedem reacţii, conferinţe de presă ale celor demişi, pentru că oamenii au treabă.
În timpul ăsta, Roşca îşi dă singur limbi şi se felicită că a obţinut cel mai bun scor pe judeţe, la numărul de voturi, că pune proteze mamare la femei şi că va fi mult timp preşedinte de organizaţie, vicepreşedinte de partid şi o voce (agramată, dar voce) la Bucureşti.
Cert este că Roşca este încolţit. Rămas fără Crin, puterile sale au scăzut considerabil. Acum e doar „comărniceanul”.
P.S. Guran declară pe http://www.expresuldeprahova.ro că majoritatea membrilor PNL din Biroul Politic Câmpina îşi dăduseră deja demisia când Roşca a trecut la dizolvare (fără a ţine cont de asta). Deci, se leagă. Se încearcă o dezintegrare din interior, nu de la vârf.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s