noutati

Fii un stăpân responsabil!

Există magazine online pentru orice. Tot ce îţi trece prin minte poţi cumpăra de pe site-urile de pe Internet, prin câteva click-uri şi mai multe ore de vizionat produse şi descrieri. Ca şi cum te-ai plimba printr-un hipermarket şi ai umple coşul cu tot felul de produse. Unele, doar pentru că sunt la ofertă, altele, pentru că îţi sunt de folos.
Mie îmi place să mă plimb în pet-shop-uri. Foarte rar am această ocazie, deoarece în oraşul în care locuiesc nu există aşa ceva, decât câteva chioşcuri sau puncte-farmaceutice, unde se vând nişte produse de uz animal, alături de medicamente, nutreţuri şi otravă pentru şoareci. Mie îmi plac magazinele imense, cu tot felul de căsuţe, jucării, hrană şi suplimente de tot felul. Cum am avut, în ultimii ani, tot felul de animale de companie, ar fi însemnat să fac numeroase drumuri la Ploieşti, unde există pet-shop-uri clasice bine aprovizionate. Adică bani chetuiţi în plus pe drum, timp irosit şi oboseală pe măsură ce străbaţi cu piciorul tot magazinul.
E o întreagă industrie dezvoltată în domeniu, iar asta se poate vedea foarte uşor pe site-ul Petpal.ro.
Da, este un site care pare ca un hipermarket pentru iubitorii de animale de tot felul, cei care au în îngrijire câini, pisici, păsări, peşti, rozătoare sau reptile.
petpalAici găseşti hrană, hăinuţe, jucării, accesorii, saltele, cuşti, genţi de transport, litiere, colivii, seminţe, acvarii, terarii, suplimente, antiparazitare, şampoane, medicamente şi alte zeci de produse. PetPal este un pet shop online, deschis non-stop pentru ca românii să comande tot ce doresc, la preturi foarte convenabile, mai mici decât în magazinele clasice. Foarte important este modul în care administratorii acestui site pun problema: acela că stăpânii de câini trebuie să fie responsabili. Iată prezentarea lor:

Fii un stapan responsabil!
Cand aduci un animal in casa ta, tu devii responsabil pentru el iar el devine dependent de tine. In momentul acela, faci o promisiune ferma de a-l ingriji si de a-i asigura conditii prolifice dezvoltarii lui.
De aceea, sustinem stapanii responsabili, care iau decizii legate de modul de ingrijire a unui animal numai in cunostinta de cauza. Credem ca exista o stiinta a cresterii unui animal de companie si, daca si tu esti la inceput, speram sa o dobandim si sa o aprofundam impreuna.
Colegii nostri au cunostinte temeinice referitoare la ingrijirea animalelor, iar sfatul lor prietenesc iti va sta mereu, la dispozitie. Nu ezita sa ne trimiti intrebari prin e-mail, sa ne ceri recomandari legate de un tip de hrana sau de accesoriile potrivite pentru animalul tau de companie, iar noi vom incerca sa te ajutam, de fiecare data, sa faci cele mai bune alegeri.
Te asteptam in magazinul nostru online oricand, cu catel, cu purcel, sau cu oricine altcineva, indiferent de specie sau rasa. Ambitia noastra este un singura – sa-l cunoastem si noi pe prietenul tau cel mai bun si sa-i devenim, la randul nostru, prieteni. Speram ca http://www.PetPal.ro sa iti ofere o experienta placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s