noutati

Pe gustul fiecăruia

Multora nu le plac nunţile cu formaţie. Cu dedicaţiile pentru nuntaşi, cu urările mai mult sau mai puţin inspirate, cu pauzele lungi şi dese. Cu amatori care încearcă să cânte cover-uri şi să facă spectacol cu piese muzicale care-i depăşesc. Pentru ei există dj nunta, un tip cool, cu un playlist pe computer, care este redat conformat dorinţei nuntaşilor. Cu câteva boxe împrăştiate prin sala de dans, petrecăreţii sunt cu toţii satisfăcuţi şi invitaţi la dans. Poate nu non-stop, dar sigur se va auzi şi câteva melodii pe placul lor, care-i vor scoate din monotonia celor cinci ore petrecute pe scaun şi îi vor invita la distracţie.
Alegerea muzicii pentru o petrecere mare are o strânsă legătură cu alegerea salonului. Cu o formaţia amplasată întrun colţ al sălii, nu vei mulţumi pe toată lumea. Unii nu voe vedea artiştii, alţii nu-i vor auzi, oricum ai face, nu-i vei putea mulţumi pe toti. Dacă alegi un DJ, poţi opta pentru orice fel de sală, mai mică sau mai mare, deoarece muzica se va auzi în toate colţurile. Cele mai multe oferte de restaurante nunti se găsesc pe site-urile specializate, unde sunt adunate toate locaţiile dintr-un anumit oraş sau regiune. LocaluriRomania.ro ţine loc de multe site-uri, fiind un portal care doreste sa adune intr-un singur loc cele mai importante restaurante şi saloane pentru evenimente si ballroom din Romania, printr-o descriere detaliata, oferte pentru mese festive, meniuri, pozitionarea pe harta, date de contact, fotografii si formular pentru rezervari online! Aici sunt înscrise toate firmele din domeniul nunţilor: organizatori de evenimente, firme de decoratiuni, aranjamente pentru sala de eveniment, muzica, dj, formatii, band-uri, precum si servicii foto video.
Prin urmare, dacă vă încadraţi în categoria celor care doresc să studieze mai întâi întreaga ofertă şi abia poi să facă alegeri, intraţi pe acest portal, studiaţi opţiunile şi optaţi pentru cea pe gustul vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s