razna

Protejează-ţi casa, familia şi afacerea

Nu o să te ameţesc cu dulcegării şi sentimentalisme, cum că oamenii tăi dragi ar trebui să fi cei mai importanţi, că este vital să le oferi dragoste, stabilitate şi siguranţă… Ştii toate astea, foarte bine.
Eu îţi voi vorbi despre sistemele de siguranţă pe care le poţi pune în casa ta, pentru a te feri de intruşi, hoţi, tâlhari, oameni care-ţi vor răul.
Monitorizarea video este o necesitate tot mai mare a oamenilor care deţin case, magazine, depozite, în general tot felul de proprietăţi. Camerele se achiziţionează în functie de nevoia fiecărui utilizator şi mai ales tinand cont de cerinţele spatiului. Unii caută produsele cele mai ieftine şi, ulterior, se plâng de calitatea imaginilor. Cumpără de la magazine de cartier sau de la distribuitori neautorizaţi, care le aduc cine ştie de unde. Nu merge aşa. Produsele trebuie să fie omologate, instalarea făcută de profesionişti autorizaţi, iar întreţinerea de firme specializate.
De 10 ani, Rollsoft oferă produse şi sisteme de securitate certificate pentru aplicaţii:
-Sisteme de alarma antiefractie,
-Supraveghere video,
-Sisteme de control acces si Pontaj electronic,
-Detectie incendiu,
-Video interfoane,
-Automatizari porti,
-Retele de voce si date.
Sistemele de detecţie şi avertizare la efractie pot fi completate cu sisteme de protecţie mecanică cum ar fi: grilaje antiefracţie, uşi de garaj secţionale, rulouri automate pentru uşi şi ferestre, bariere auto, automatizări pentru porţi şi automatizări pentru garaj. Dacă doreşti să te simţi în siguranţă în casa ta, asa cum nu te-ai mai simtit până acum, ar trebui să te gândeşti la achiziţionarea unor sisteme de supraveghere pentru exterior. Poţi instala camere video de supraveghere exterior cu senzor de mişcare. Acestea nu vor înregistra în cazul în care nu detectează miscare. În momentul în care cineva intră în perimetrul supravegheat de aceasta, camera porneşte înregistrarea. Astfel, poţi face economie la curentul electric sau la bateriile camerei cât şi la spaţiul de înregistrare. În plus, pe înregistrare vor apărea numai situaţiile în care se întâmplă ceva, în loc să fie înregistrate ore întregi în care nu are loc nici o acţiune relevantă.
Înregistrarea pe timp de noapte este aproape obligatorie, din moment ce majoritatea infractiunilor au loc în aceast interval. De aceea, va trebui să te asiguri că sistemul de supraveghere achiziţionat are şi functia infraroşu.
Unele persoane au proprietăţi mai mari, pe care doresc sa le monitorizeze. Daca ai o astfel de suprafaţă vastă, atunci va fi nevoie de camere video de supraveghere exterior mai performante, construite special pentru filmări la distanţe mari.De obicei aceste camere pot înregistra pe distanţe de 100 de metri sau mai mult.
Multi oameni angajează bone sau îngrijitori, care să aibă grijă de copiii lor sau de casă, cât ei sunt plecaţi. Dacă doreşti să fii liniştit cât timp nu te afli acasă, poţi instala şi camere de supraveghere interior ascunse (de exemplu, într-o oglindă).
Cu ajutorul lor poţi vedea ce se întamplă în casa şi dacă persoanele angajate îşi fac treaba şi dacă nu cumva acestea pun în pericol sănătatea copiilor.
Ca o concluzie, îţi spun că investiţia intr-un sistem de alarmă este cât se poate de utilă în cazul în care doreşti să fii ferit de unele acţiuni negative şi care pot produce daune însemnate. La urmă, veţi vedea că este mult mai avantajos să investim în sisteme de alarmă, decât să suferim de pe urma pierderilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s