razna

Cum să ai un baby-shower reuşit

A apărut şi la noi moda baby-shower. Înainte de a naşte, o mămică dă o petrecere la care participă doar femei. Acestea aduc cadouri folositoare noului bebeluş: pentru decorarea camerei, îngrijire, somn, haine, accesorii, transport sau hrănire.
Este o tradiţie americană şi este foarte folositoare noii mămici. Asta dacă nu se gândesc mai mulţi invitaţi să aducă acelaşi lucru. Cum ni s-a întâmplat cam tuturor pe la cununii şi botezuri.
De aceea, cei care se gândesc să facă un baby-shower trebuie să aibă în vedere şi acest lucru: să nu se repete cadourile. Unii spun pe şleau rudelor de ce au nevoie. Alţii fac o listă şi le-o dau invitaţilor, să se organizeze ei cine ce cumpără.
Unii merg chiar mai departe şi dau specificaţii clare şi despre magazinul de unde trebuie achiziţionate cadourile. Şi îi înţeleg: am primit atâtea lucruri de proastă calitate… Mai ales când vine vorba de un nou născut, pretenţiile sunt foarte mari. Am dat de pomană zeci de hăinuţe din material sintetic, păstrându-le doar pe cele de bumbac şi am dat aruncat destule cosmetice pentru îngrijirea pielii ca să ştiu că sunt foarte multe produse care conţin aditivi şi alergeni periculoşi.
Bebeluşii sunt atât de fragili! Iar mamele atât de pretenţioase şi protective! Este o perioadă delicată, iar cei din jur trebuie să înţeleagă asta şi să se comporte ca atare.
La petrecerea dată de prietena mea am primit un link care ducea către un produs din magazinul online Lebabetique. Era vorba despre încălţăminte de calitate pentru copii, cu talpă ușoară și flexibilă, antiderapantă, din piele moale de bună calitate, naturală, fără șireturi. Eu, ca mamă, ştiam că nu poţi să încalţi cu orice copilul, mai ales în perioada în care se formează piciorul, dar un neavenit avea nevoie să i se indice care era produsul potrivit.
Aţi prins ideea. Lebabetique este un magazin online pentru mămici şi nou născuţi. Practic aici găseşti totul pentru primele luni şi ani de viaţă, la o calitate ridicată. Produsele au descriere amănunţită, recomandări, iar foarte multe sunt la preţuri reduse.
Şi să trimiţi un link care să indice cam ce ţi-ar trebui nu este o dovadă de proastă creştere, ci faptul că eşti practică şi calculată.

images

Bine ai venit în minibutique-ul online leBaBetique, unde totul este pentru confortul copilului şi al mamei. Produsele au fost alese cu grijă, fiind cunoscute, îndrăgite şi folosite personal de către noi. Obiectivul nostru este de a uşora creşterea copiilor cu ataşament şi cât mai confortabil

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s