noutati

De la MotorVip

Pe Internet este loc pentru orice şi pentru tot. Nu există categorie de oameni care să nu găsească ce-i trebuie sau ce-i place într-unul dintre miile de magazine online. Evident, sunt şi domenii suprasaturate, cum este cel pentru copii şi mămici, haine şi pantofi. Dar există şi domenii unde sunt doar câteva magazine, dar bune!
Mie îmi plac chestiile de nişă. Care nu sunt cu de toate, să-i mulţumească pe toţi, ci specializate pe un domeniu. Atunci e clar că sunt profesionişti şi fac asta din plăcere.
Astăzi vă prezint site-ul Motorvip.ro, un magazin online care oferă cea mai mare gamă de accesorii auto, piese auto si piese tuning. Moto-ul celor care administrează site-ul este „Fara Suflet si Pasiune ar fi doar Masini”. Ei pun şi suflet, şi pasiune, şi le transformă în maşini VIP.
Pe Motorvip găsiţi cea mai mare baza de date cu piese auto, o gama completa de accesorii si tuning auto. Având stocuri mari şi marfă care rulează continuu, oferă aceste produse la preţuri de importator, fără intermediari, direct din stoc. Nu numai pasionaţii de maşini găsesc aici accesorii, ci şi cei care au atv-uri si motociclete. Echipamente, accesorii, piese, absolut orice se poate găsi în acest „hipermarket” online. Îi spun aşa, deoarece are mii de produse, de la sirena portavoce până la anvelope de iarnă.

Iată aspectele pe care se bazează:

SERIOZITATE
– Apreciem clientii online.
– Ne facem treaba cu pasiune , implicare si daruire. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii si clientii.
– Va asiguram ca primiti marfa corecta.
CORECTITUDINE
– Ne respectam clientul , respectam cerintele lui, ne respectam cuvantul iar multumirea noastra este multumirea dumneavoastra.
AMBITIE
– Desi s-a realizat un gigant online, avem ambitia de a servi o tara intreaga.
– Ne dorim sa fim cei mai buni iar ambitia si placerea ne sustin.
PERSEVERENTA
– Suntem implicati sufleteste in acest domeniu , iar asta ne face sa fim printre cei mai buni.
PERFORMANTA
– Suntem tot mai aproape de succes , iar dezvoltarea noastra este rapida.
– Avem cea mai mare gama de produse din domeniul auto din Romania iar munca noastra este continua.
– Suntem o echipa tanara cu un potential impresionant de munca si pregatire.

Eu mi-am cumpărat becuri auto de la Motorvip. Ar trebui să intraţi pe site: sunt incredibil de ieftine! Preţurile sunt de câţiva lei, ceea ce, sincer, rar vezi la un magazin clasic de piese auto. În plus, oferta este foarte mare şi ai de unde alege.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s