breaza

Dacă aţi fi primarul Brezei, ce aţi face cu apa neagră de la robinet?

1. Aş merge la HidroPrahova şi le-aş spune că brezenii nu vor mai plăti apa.
2. Aş duce mostre cu apă murdară la OPC, la DSV, la Direcţia de Sănătate Publică, Prefectură, Consiliul Judeţean, adică la toate instituţiile posibile în ţara asta, pentru a reclama calitatea apei de la robinet.
3. Aş face analize periodice, aş informa populaţia din Breaza că apa nu este potabilă şi i-aş asigura apă din alte surse.
4. Aş chema toate televiziunile şi i-aş face de râs pe toţi cei responsabili de această situaţie.
5. Aş sta zi de zi cu ochii pe cei care lucrează la racordarea la alimentarea cu apă de la Paltinu. Aş dormi pe şantier până termină.
6. Aş rezilia contractul cu HidroPrahova.

IMG_0302Asta dacă aţi fi primar şi aţi locui în Breaza. Primarii care locuiesc în Câmpina nu îşi spală legumele şi fructele cu apă plată, fac baie copiilor fără teama ca înghit apă şi ajung la spital şi nu îşi strică periodic maşina de spălat şi centrala termică.

2 gânduri despre „Dacă aţi fi primarul Brezei, ce aţi face cu apa neagră de la robinet?

 1. Am descoperit blogul prin facebook. Primul meu comentariu, sper sa nu mi taie elanul unii din participanti, reflectia mea vine din bun simt.

  Unde sunt izvoarele naturale din Breaza, bogatia orasului? Nu mai stau in oras dar pana n 2004 nu mi aduc aminte sa fi avut probleme cu apa. In orice caz, nu pe Sunatorii.
  Daca as fi primar, as cauta sa aduc la viata aceste izvoare cu apa pura.
  Poate ca visez prea mult, imi permit dar stiu ca nu i imposibil. In zona unde vagabondam cand eram copil erau cel putin 3 izvoare, sursa naturala. Or mai exista, ma intreb.

  Apreciază

 2. Ne-am inmultit si apa de acolo nu mai ajunge… In plus, daca era seceta, cam stateam fara apa, uneori si 2-3 zile.
  Problema este aici in oras si nu la Paltinu. Cand reparatiile se fac cu un dop de lemn si nu se sudeaza tevile, dop care sare imediat, cand cei care iau probe de apa le prezinta cu mare pompa drept foarte curate si bune de baut, sa va uitati pe siteul mare al Hidro Prahova sa vedeti buletinele de analiza, cand se apara unul pe altul numai pentru a-si pastra scaunele, ce ar mai fi de facut? In fond Consiliul local al Brezei este actionar in HidroPrahova, dar are primarul vreun interes? Nu, are alte probleme, numai de urbe, NU! Sau poate ca nu are puterea necesara….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s