razna

Descindere a mascatilor, la interlopii din Breaza

Ghibanescu, Pologeanu si Bangala. Trei dintre interlopii din Breaza care au fost saltati azi din locuintele lor, la 5 dimineata. De catre mascati, sub mai multe acuzatii. La aceasta ora inca se mai fac descinderi.
Brezenii vorbesc ca ar fi vorba de ceva fapte din campania electorala si ca sunt vizate si alte persoane importante din oras.

5 thoughts on “Descindere a mascatilor, la interlopii din Breaza

 1. Sa speram ca cele 3 fetite isi vor face mutatie la Rahova. Sper sa urmeze si alti aghiotanti muschiulosi cu ceafa lata si creierul cat o gaina.

  Apreciază

 2. Foarte bine, destul de tarziu…dar este bine si asa.Unii nu stiu cum sa traiasca de pe o zi pe alta prin munca si jigodiile se lefaie….DNA-ul sa mai verifice si pe ceilalti.

  Apreciază

 3. ………tu dak ajungi acolo esti clar cu fustita……..
  toate au plecat de la sifonul principal de Prahova,fost proxenet care a facut 1 an pt asta in Spania si care vinde sticle ,parfumuri si toate cele furate din afara ,si a pus un argat sa i dea foc la casa si a luat banii de la asigurare dar este sifon si e protejat de politie ca mai le face si cate un gratar…………acuma voi ganditi va de ce le au dat drumul celor 3 (lipsa de probe)si care e infractorul protejat?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s