razna

Lincos.ro – magazinul meseriaşilor auto

Când vrei să comanzi de pe un magazin online, cauţi indicii pentru a vedea dacă acel magazin este unul serios, pe care te poţi baza. Dacă este unul apărut peste noapte şi care pare făcut de nişte amatori sau începători, nu treci de prima pagină. Însă, dacă are un site bine făcut şi care are în spate o istorie de câţiva ani în online, atunci lucurile se schimbă. Te gândeşti că, dacă a rezistat atâta timp, înseamnă că a avut clienţi mulţi şi mulţumiţi, care au revenit pentru a face comenzi şi au recomandat portalul mai departe altora.
Sunt unele magazine online care au şi mai multe atuuri decât vechimea şi satisfacţia clienţilor. Este vorba despre experienţă internaţională. După ce s-au lansat cu succes în alte ţări, ajung şi în ţara noastră, cu expertiza acumulată peste tot în lume. Este şi cazul Lincos, o marcă de scule profesionale pentru repararea și întreținerea vehiculelor. Compania pune accentul atât pe înaltă calitate, cât și prețuri accesibile pentru produsele lor. Aici veți găsi echipamente profesionale pentru centre de reparatii rutiere și repararea de anvelope și instrumente pentru casă, atelier sau garaj.
Lincos.ro este distribuitor autorizat al marcii Lincos, unul din cei mai mari producatori de astfel de scule si echipamente din lume. Pentru toate service-urile, pentru mecanici autorizati, dar şi pentru cei care îşi repară singuri maşinile, Lincos.ro ofera o gama diversa de produse care sunt de folos oricarui proces de reparare sau de intretinere a unei masini.
Firma dispune de o gamă largă de produse, iar astfel clienții pot alege dintr-o serie de utilaje mașini de echilibrat, mașini de jantat, elevatoare auto, compresoare, prese hidraulice. Orice tine de tehnologie moderna in domeniu poate fi gasit pe acest site. Vrei un aparat de echilibrat Lincos? Cel mai bine este să-l cumperi direct de la sursă, de pe magazinul propriu al firmei, fără intermediari, fără costuri suplimentare. Magazinul are oferte speciale la mai multe produse, stoc mare din fiecare gamă şi oferă servicii de livrre, montaj şi service la cele mai avntajoase preţuri.
Piaţa Lincos include Europa de Est și Africa de Nord și Centrală. Lucrează într-o serie de țări, inclusiv Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Polonia și Croația.
Dacă tot nu sunteţi convinşi că magazinul online Lincos are cele mai bune preţuri şi cea mai bună calitate a produselor, intraţi pe site. Veţi găsi oferte variate pentru toţi meseriaşi de pe piaţa auto:
Îmbrăcăminte Lincos
Masina dejantat, aparat dejantat»
Maşini de echilibrat »
Vulcanizare anvelope »
Elevatoare »
Sisteme de ridicare »
Scule de mână »
Scule speciale »
Scule reglaje distribuţie »
Aparat diagnoză auto
Regenerare, filtru de particule (DPF/FAP)
Compresoare »
Pistoale pneumatice
Scule pneumatice, scule pneumatice ajutătoare »
Dizpozitiv de sablare
Schimb ulei
Scule reparat caroserii
Aspiratoare gaze de eșapament
Echipamente pentru întreținerea sistemelor de climatizare auto
Aparat reglat geometrie – direcţie
Generatoare cu azot pentru umflat roți
Aparat de reglat faruri
Reparație jantă
Mașini electrice de înșurudat – deșurubat
Prese hidraulice
Prese arcuri
Aparat de îndoit ţeavă
Accesorii hidraulice
Stand motor cu suport rotativ la 360°
Dizpozitiv de spălat piese »
Dulap pentru scule
Masă de lucru
Pat şi scaun pe rotile »
Scule de tras și împins
Unelte și scule electrice auto
Gresoare
Lămpi cu LED
Întreținere, îngrijire auto
Scule ajutătoare
Acesorii utile de montaj
Sobe pe ulei uzat
Generatoare, încălzitoare, suflante de aer cald

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s