noutati

Libraria Maranatha și misiunea ei umanitară

Nu sunt o persoană religioasă. Nu mă duc la biserică decât la evenimente importante. Dar când aud că biserica organizează campanii umanitare sau că, prin ajutorul religiei, sunt ajutate persoane aflate într-o situație grea, atunci mă interes despre acest lucru și încerc să ajut.
Sunt multe moduri de a face asta. Fie ajutați un om direct, fie donați bani bisericii, fie cumpărați niște produse, iar o parte din bani ajunge în scopuri caritabile.
libraria-maranathaDar v-ați gândit că ați putea face un lucru caritabil, doar prin faptul că veți cumpăra niște cărți? Este vorba despre cărți religioase, vândute prin Libraria Crestina Maranatha, care apartine de Asociația creștină umanitară Misiunea Speranta pentru România.
Asociatia este dedicată actiunilor caritabile, venind in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale: batrani, copii bolnavi de cancer si leucemie, copii ai strazii sau orfani, mame vaduve, familii sarace. Și face asta din vanzarea de carti crestine, de exemplu Biblia cu explicatii, în cadrul librariei, de pe urma cărora obțin venituri pe care apoi le investesc în cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina.

Astfel, profitul obtinut in urma vanzarii de carti crestine este directionat si investit in cazuri umanitare si proiecte de misiune crestina dupa cum urmeaza:

– 70% din profit in cazuri si proiecte umanitare, scopul principal al Librariei Maranatha fiind sustinerea financiara in vederea tratamentului sau al interventiei chirurgicale pentru copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave.
– 30% din profit in actiuni si proiecte de misiune crestina pentru indeplinirea Marii Trimiteri. Pe langa cazurile umanitare, asociatia are in vedere proiecte de misiune crestina pe care le organizeaza in diferite zone din tara. In prima faza, actiunile si proiectele de misiune crestina in care este implicata asociatia si libraria au in vedere distribuirea unui număr mare de exemplare din biblia cu explicatii in zonele foarte izolate din Romania in care mesajul Evangheliei ajunge foarte greu.

Cum putem ajuta această asociație să strângă bani pentru toate aceste campanii umanitare? Orice comandă de cărţi creştine de la Librăria Maranatha devine, în mod indirect, un ajutor umanitar. Libraria Maranatha ofera: biblii, carti crestine, romane crestine, Biblia cu explicatii, cadouri crestine, carti crestine pentru copii, biblia pentru copii, muzica crestina, etc.
Dacă nu doriți să cumpărați cărți pentru dumneavoastră, nu uitați că toți copii trebuie să audă cuvântul credinței. Face parte din cultura generală, iar pentru acest lucru biblia este xplicată în multe feluri, pentru toate vârstele și gusturile.
Iar dacă aveți îndoieli că banii pe care-i dați pe cărți vor ajunge în campanii umanitare, nu trebuie decât să urmăriți activitatea librăriei. Fiecare client are posibilitatea sa afle noutatile despre cazul umanitar in care se implicam prin stirile si materialele video pe care le postează pe site. De asemenea, la finalul fiecarui an, vor face public un raport al vanzarilor, profitului si al directionarii fondurilor spre cazurile umanitare in care suntem implicati.
E simplu. Doriți ca micuțul dumneavoastră să învete rânduielile bisericești, fără a-l stresa sau a-i impune acest lucru? Atunci comandați Biblia cu explicatii și veți găsi o mare varietate de cărți pe această temă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s