razna

Bălășescu a pus afișe, dar brezenii le-au rupt. Jură-te!

Apa de șipot, de la Breaza, nu este potabilă. Da, de la șipotul de la Belia, de la cel din Breaza de Jos din serpentine, de oriunde ar fi!
O zice primarul Bălășescu la VP-TV: că s-au luat probe, că Sanepidul zice că nu poate fi băută decât fiartă 10 minute și că primăria a pus afișe că nu e potabilă. Afișe care nu sunt nicăieri.
– De ce, domnule primar?
– Pentru că lumea nu vrea să știe că apa pe care o bea nu este potabilă!

Nu-i tare răspunsul primarului? Deci eu nu vreau să știu că apa pe care o beau de la șipot nu e potabilă. Pentru că sunt inconștientă, nebună, dusă, rea, pentru că am eu ceva cu primarul.
Nu. Eu zic că e altfel. Să zicem că au pus afișe, deși nu cred. Dacă scrii pe o foaie A4 că apa nu e potabilă și mai și plouă pe ea, și arată boțită de zici că a scris-o un vecin să nu mai parcheze lumea în fața casei lui, normal că mai tragi și tu de ea sau îi mai dai un picior.
Dar dacă scrii cu vopsea pe zid sau faci un panou, cu antet, cu ștampilă, cu semnătură, adică oficial, atunci nu-l mai rupe nimeni. E simplu!!!!!!!!!!!!!! Atât de simplu! Dar mai simplu e să minți și să-i faci pe brezeni duși cu capul că ei nu vor să știe că apa pe care o beau nu este potabilă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s