razna

Cu laptopul în vacanță

Normal ar fi ca nici un om să nu își ia laptopul în vacanţă. Că se strică vacanța. Sau laptopul. Așa zic unii, dar eu nu sunt de acord cu niciuna dintre variante. Vacanța nu ți-o poate strica un gadget decât dacă-l lași, iar laptopul nu se strică dacă-l protejezi. De obicei îmi iau laptopul pentru a căuta pe net diverse atracţii turistice în zona în care mă aflu, program de vizitare. Iar seara descarc fotografiile făcute peste zi, le împart pe obiective turistice, eventual le pun pe reţele de socializare.
Destule motive ca, pe lista mea de lucruri de luat în bagaj, laptopul să fie prioritar, nu? Și are propria gentuţă. Pentru igiena personală, pentru relaxare şi răcire, alimentare şi întreţinere.
Nu vă încruntaţi. Am văzut şi eu cum îşi tratează unii laptop-ul. Cum se folosesc de el până răguşeşte, se arde, respiră mizerie sau îşi pierde unele membre (pardon, taste).
Nu e frumos. Adică el deschide şi cinci pagini odată, e răbdător cu comenzile tale, cu toate softurile pe care i le dai să înveţe, se luptă cu viruşii şi tu nu-l respecţi deloc? Nu-l ajuţi să aibă o viaţă lungă şi liniştită? De aceea, când pleci undeva cu el, transportă-l în siguranță. Ia-i o geantă de laptop. O geanta Samsonite specială, nu una banală, în care ţi-ai cărat tu hârtiile la muncă, ai văzut că încape şi laptopul şi l-ai pus în ea. Nu. O geantă confecţionată dintr-un material impermeabil, care fereşte laptopul de lovituri, umezeală şi căldură.
Iar dacă îți iei și ceva accesorii la laptop, ia-le wireless. Un mouse logitech și niște căști wireless vor fi instrumentele de care te vei folosi fie pentru a-ți umple momentele plictisitoare, de mers cu mașina un drum mai lung, pentru a vizita un obiectiv, de exemplu, fie pentru a-ți rezolva problemele legate de muncă.
E posibil să nu vă daţi seama ce-i lipseşte laptop-ului dumneavoastră (iar el nu vă poate spune, oricât de inteligent este). Să-l neglijaţi fără intenţieși că nu știți cum să-l protejați în condiții speciale, când părăsește biroul dumneavoastră de acasă. Dacă nu vă pricepeţi, nu-l lăsaţi să sufere şi apelaţi la seviciul de asistenţă şi service oferit de LaptopGarage.ro. Fie pe chat, online, fie la show-room-ul firmei, din Bucureşti.
Iar pentru comenzile de pe site, trebuie să ştiţi că livrarea este gratuită, produsele sunt noi şi de foarte bună calitate, iar orice accesoriu poate fi adus la cerere, dacă nu se află pe stoc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s