razna

Cum să ai succes

Nu ai o agentie de branding? Atunci de aia nu a auzit lumea de tine. Cineva îmi spunea ieri că, pentru a reține un nume nou de produs, este nevoie de cel puțin șase luni de muncă de promovare. Corect. Iar dacă îi învață numele, apoi îl uită și trebuie să-i aduci aminte, să i-l înfigi în cap, să nu mai iasă de acolo. Să nu fie înlocuit de altul care are o strategie de branding.
Mai sunt unii care se bazează pe publicitatea din gură în gură. Și ”rămân cu ochii în soare”, uitându-se după clienți care nu mai apar și apoi dau faliment. Aș putea continua cu zeci de proverbe și zicători din popor, pentru a-ți demonstra că esti un nimeni, un necunoscut, și că ai nevoie de o firmă care să se ocupe de imaginea firmei tale, dar mai bine îți spun pe șleau. Ai nevoie de 3D Art Studio. Firma a dezvoltat conceptul de branding in România, arătând clienților că se poate și altfel decât un simplu proiect pe hârtie, cu schițe, planșe și prezentări. Ei s-au specializat în modelare 3d.
co

Modelarea obiectelor 3D se realizează de la 0. Pornim de la schite, planuri, idei si transpunem in obiecte tridimensionale. Pe langa partea de modelare 3D, simulam: forte fizice (gravitatie, vant, interactiuni, etc.), particule (ex: foc, ploaie, ceata, etc.), fluide (ex: cum curge dulceata pe gogoasa). Prin procesul de modelare 3D, putem da forma oricarei idei, fie ea realista sau fictiune.

3dArtStudio se joacă cu imaginile și realizează, astfel, un mod nou de comunicare, de transmitere a mesajului. Mixeaxă imaginea cu comunicarea și le mulează pe produs. De la o simplă idee dezvoltă un concept 3d. Iar competențele sunt variate, specialiștii fiind instruiți în cele mai moderne tehnici: Modelare 3D, Animatie 3D si Randare 3D. Practic, iti vezi “ideea” inainte de constructia formei fizice. Acest serviciu se poate aplica in toate domeniile de activitate. Iar campaniile integrate de marketing cuprind toate fazele și posibilitățile.
Iată ce oferă 3dArtStudio:
– Organizare evenimente (petreceri corporate, targuri si expozitii).
– Concept si machetare catalog, brosuri, flyere si alte materiale tipografice.
– Concept grafica stand expo de prezentare.
– Filme de prezentare HD, filmari si creatie video.
– Productie spoturi promovare radio, TV + difuzare.
– Tipar offset si digital
– Achizitie si personalizare articole promotionale.
– Comunicarea cu presa, promovare social-media, newsletter.
– Raportare campanie.
Tu trebuie doar să apelezi la ei. De restul, se ocupă specialiștii. Iar numele firmei tale va fi cunoscut și recunoscut, iar tu vei avea succesul dorit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s