noutati

Coșuri cadou pentru firme

cadouriCând a trecut luna august? Când a trecuta vara asta? Când?
Zilele trec atât de repede, încât nici nu îți dai seama când ne vom afla din nou în perioada de sărbătoare și va trebui să cumperi cadouri pentru familie, colegi, prieteni. O groază de calcule și combinații, pentru a-i mulțumi pe toți. De-ar fi un site care să calculeze cât ai de plătit pe daruri, în funcție de cum îți dorești să fie ele!
Știu, sună a reclamă din anii 80, când era expusă o problemă, iar apoi primeai modul de rezolvare a ei. Dar eu chiar am o rezolvare: un site care îți va spune cât ar putea costa cadoul tău. Dacă-l vrei împachetat, pentru un coleg, un prieten sau un șef, să fie simbolic sau consistent. Răspunzi la întrebări și ți se estimează un preț. Ca un joc, doar că e folositor: configurezi și estimezi în 10 pași. Și așa cumperi cele mai frumoase cosuri cadou pentru sărbători. Pe îndelete, acum, nu în grabă și stresat, în decembrie.
Coșuri-Crăciun.ro este un site specializat în cadouri pentru colegi, subalterni sau parteneri de afaceri. Special făcut pentru oameni care știu ce înseamnă timpul și nu își permit să-l piardă prin magazine. Dar știu și ce înseamnă calitatea. Cu un singur click ei găsesc o soluție completă de cadouri corporate. Gift Idea realizează coșurile cadou, le ambalează în cutii de carton separate, asigură transportul mărfii prin curier, iar comanda ajunge în 48 ore.
Cosuri-CraciunEchipa Giftidea ne propune un coș cu de toate: băuturi alcoolice rafinate, ciocolată fină de import, dulciuri variate, produse gourmet, panettone, vinuri nobile, cozonac tradițional sau alte produse tradiționale românești. Toate – doar branduri consacrate, care nu fac rabat de la calitate. Iar un lucru foarte important este prezentarea: în coșuri sau cutii de carton, cum dorește clientul. Ei onorează comenzi exclusiv pentru companii, de la IMM-uri până la companii cu peste 3.000 angajați. Comanda minima de 1.500 lei, ceea ce le permite practicarea unor prețuri scăzute pentru produsele comercializate, datorită volumelor mari. În acest moment, livrează coșuri în toate orașele României, având clienți din toate colțurile țării. Pot duce cadurile direct la destinatar ori la firma care le-a comandat, iar livrarea este gratuită.
Cel mai mare câștig din colaborarea cu cei de la Gift Idea este faptul că realizare cadouri în funcție de buget. Tu spui ce buget ai și ei îți fac o ofertă. Iar dacă precomanzi cu câteva luni înainte, beneficiezi de discounturi mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s