razna

Cică nu a fost apa, au fost sandvisurile

9 dintre invitații cazati la Breaza, macedoneni, au ajuns aseară la Spitalul de Boli infecţioase din Ploieşti, deoarece se simțeau foarte rău. Se pare că este vorba despre niște sandvișuri alterate, care s-au stricat pe autocar.

“Au plecat aproximativ 150 de persoane în excursie în zona Braşov – Bran şi au avut sandviciuri pregătite de restaurant cu salam, caşcaval şi castravete. Sandviciurile au fost puse în frigiderele mijloacelor de transport, dar nu toate au încăput, unele fiind lăsate la temperatura autocarului. Unii au avut şi câte două sandviciuri şi au declarat că unul a fost bun, iar cel de-al doilea avea semne de alterare. Probabil că nici primul nu corespundea. (…) Toţi cei 24 de macedoneni au fost în acelaşi autocar, însă doar nouă au acuzat simptome. Noi am incriminat sandviciul ca fiind aliment comun. Se iau probe de alimente de la restaurant pentru a fi duse la laborator şi s-au luat şi probe pentru a fi duse la laborator”, a declarat Adela Trifan.

După ce au primit tratament de specialitate, toţi cei nouă au fost externaţi luni seară, fiind în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s