razna

Andino.ro – pentru siguranța copilului tău

Cele mai multe cumpărături făcute în ultimul an sunt pentru copil. De la cosmetice, haine, jucării, până la mobilă și cărți. Totul se învârte în jurul micuțului. Chiar dacă ieșim în oraș să ne luăm ceva pentru noi, ajunge să luăm tot pentru el. Iar dacă intrăm într-un magazin online, navigăm cu orele, pentru a vedea tot ce este nou în materie de creștere a copilului. Am făcut comenzi pe toate magazinele online posibile. Am încercat tot felul de produse. Au fost multe care au dezamăgit, unde reclama nu era deloc conformă realității. Câteva au fost ok, iar foarte, foarte puține s-au dovedit a fi ceea ce ne trebuie.
După cinci ani de încercat tot felul de site-uri, adrese și portaluri, am făcut un clasament. Iar cel mai serios și mai profesionist este magazinul online Andino.ro, care comercializează doar articole pentru copii. Printre produsele comercializate se afla cărucioare, scaune auto, pătuțuri și jucării.
10380750_654294364647850_8210141364666395043_n
Iată toată gama:
cărucioare;
scaune auto;
mobilier pentru copii;
articole textile;
relaxare bebeluși;
jucării;
oferte speciale;
îngrijirea bebelusului;
îmbrăcăminte;
alimentația bebelușului;
premergătoare;
supraveghere bebeluși;

Primul an din viata bebelușului este dominat de cele mai multe si mai mari schimbari. In primul an, bebelusul creste repede, ii erup primii dintisori, spune primele cuvinte, face primii pasi si descopera in fiecare zi lucruri noi. De aceea, părinții au nevoie de un partener care să îi ajute să țină pasul cu aceste schimbări. Un partener de cumpărături. Părinții nu pot pleca săptămânal la un hipermarket aflat la 50 de km depărtare, ci trebuie să aibă unul aproape, de preferat în living, de unde să comande ce-i trebuie. Și cum nu poate vedea produsele pe viu, trebuie să aibă încredere în cuvântul comercianților.
Pentru orice familie, siguranta copiilor trebuie sa fie pe primul loc. Si cum paza buna trece primejdia rea, este important sa facem alegeri care sa reduca, pe termen lung, riscul de accidentare. Anotimpul rece pune o multime de obstacole in calea autoturismelor si ridica noi riscuri si pericole asupra sigurantei copiilor aflati in masini. In aceste conditii, este recomandat sa sporesti masurile de siguranta pentru copil in timpul mersului cu masina in sezonul rece, pentru a te asigura ca fiecare cursa cu autoturismul personal este dusa la capat fara incidente neplacute! De aceea, alegerea unui scaun pentru mașină este foarte importantă. Nu poți folosi unul doar de decor, pentru a nu lua amendă de la polițist. Ci unul care, într-adevăr, îi asigură confortul și siguranța copilului tău. Iar cele mai bune sunt pe Andino, asta ți-o spun sigur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s