razna

Știi când e Black Friday 2014?

Până și bunicii știu de Black Friday. Că există o zi pentru care oamenii economisesc bani și pe care o așteaptă un an întreg. Nu, nu e mai tare decât Crăciunul și Paștele, dar se află în top 5 al celor mai preferate zile din an, conform unui sondaj american.
În România, conceptul de Vinerea Neagră a apărut mai târziu, dar s-a impus imediat. Nu este o sărbătoare religioasă și nimeni nu are liber de la serviciu pentru asta. Nici măcar nu se mănâncă și se bea, nu se întind mese, nu se petrece cu rudele sau prietenii.
fPentru că toată lumea are treabă. Fie umblă prin magazine, fie sunt blocați în fotoliu, cu mâna pe mouse, în fața laptopului, căutând cele mai bune oferte. Și oricum, nu vrei să ai pe cineva alături, atunci când cauți cea mai bună ofertă la ceva. S-ar putea să ți-o fure de sub nas. Este o zi în care e bine să fii singur, nimic si nimeni să nu îți distragă atenția și să pierzi, cumva, reducerea mult căutată.
Black Friday este o sărbătoare a shopping-ului. A cumpărăturilor. Iar dacă până acum era vorba doar despre gadgeturi, televizoare sau electrocasnice, acum reducerile sunt la orice îți trece prin cap. Toți retailerii care se respectă intră în joc și își vând produsele, indiferent ce ar fi ele, cu prețuri cu până la 80% reduse în această zi. Vrei să-ți schimbi mobila în toată casa? Așteaptă Black Friday. Vrei șosete, rochie de mireasă, jucării, pantofi sau lenjerii de pat? Economisește până la Vinerea Neagră! Vrei să-ți înnoiești stocul de cosmetice și accesorii? Și magazinele de bijuterii și cadouri își pregătesc ofertele.
Black Friday 2014 pică pe 28 noiembrie. Unii comercianții fură startul și își pun propria zi neagră, cu o săptămână sau o zi înainte. Nu e nimic ilegal, e doar mai greu pentru cumpărători, care trebuie să se informeze non stop, să știe cine și când are cele mai mari reduceri. Uite că s-a gândit cineva și la ei și a făcut un site dedicat acestui eveniment: Black Friday Romania 2014. Aici găsești articole dedicate acestei zile, tot ce e scos la promoție, sondaje, statistici, sfaturi și idei.
Site-ul are sute de articole despre această zi, iar numărul lor va crește considerabil în următoarele două luni. Practic, orice noutate lansată de vreun magazin online este anunțată și aici. Nu trebuie să navighezi pe tot felul de adrese, să vezi care le mai sunt noutățile, dacă sunt sau nu.
Eu intru periodic pe acest site, iar foarte des găsesc articole care mă interesează în mod direct. De exemplu, cel mai recent articol ne spune ce își doresc femeile de la Black Friday. Ce și-ar dori ele să cumpere la prețuri reduse și care este oferta, cum este îmbunătățită de la an la an și cum comercianții se pliază după dorințele reprezentantelor sexului frumos.
De ce e bine să știi dinainte toate aceste informații? Pentru a fi pregătit de Black Friday. Cu conturi făcute pe site-urile de care ești interesată, pentru a nu pierde timp în ziua reducerilor, cu bani suficienți pentru toate lucrurile dorite, pentru a nu regreta mai târziu, cu timp alocat pentru toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s