razna

Să-l ajutăm pe Ștefănel!

În iulie 2009, Stefanel avea doar 35 de ani când a aflat cu uimire, într-o zi frumoasă cu soare, că are o tumoră pe creier. Și el a spus: asta e. A acceptat faptul. Nu a plâns, nu a căzut în depresie și nu a dorit ca alții să-i arate milă. A decis să aibă o intervenție chirurgicală la Spitalul Floreasca pentru a elimina tumora. Si-a spus că în două săptămâni se va întoarce acasă și va trăi viață la fel de frumos ca și în trecut. Dar nu a fost așa. După o lună speranțele sale au început să se estompeze … Visele lui s-au rupt sub ochii îngroziți ai familiei care au fost ingriziti sa afle ca Stefanel a fost diagnosticat cu sepsis în ultimul grad, și că nu era nimic de făcut.
Vestea i-a lovit pe toți cei care l-au iubit, le-a pietrificat inimile cu durere și teroare …
Dar Dumnezeu a făcut o minune și numai ochii care păreau să zâmbească erau ale lui Stefanel. Dincolo de zâmbetul lui senin, o mare suferință a fost ascuns în jurul … el a fost complet imobilizat.
Au urmat incercările disperate ale familiei să-l transporte în Italia pentru recuperarea care se impunea. Stefanel si-a dorit din toată inima și sufletul sa devina omul care a fost odată. Iar procesul de recuperare a urmat …. unul lung și greu. Spitalele și clinicile din Italia au devenit casa lui pentru următorii doi ani, timp în care neputința, durerea și frica nu au reușit să alunge linistea de pe fata lui frumoasa.

Lupta a continuat la domiciliu, într-o cameră improvizată, cu echipament special. Dorința lui de a recupera era tot mai mare, iar rezultatele nu au intârziat sa apara. Au urmat zile de chin, optimism și neputință, și inca sunt … Chiar dacă nu se poate hrăni normal și este imobilizat într-un scaun cu rotile, Stefanel vrea să lupte până când reușește. El se trezește în fiecare zi mai puternic, mai ambițios, și după ce este hranit artificial începe antrenamentul. Chiar dacă nu a simțit gustul mancarii in ultimii 5 ani și comunică doar în scris, Stefanel vrea sa se plimbe, să nu mai fie împins cu scaunul cu rotile în fiecare zi, pentru a merge în parc și a hrăni porumbeii și de a vedea din nou piesa de teatru favorita.

Șansa lui de a recupera abilitățile sale motorii a venit de la o clinica din Italia, unde Stefanel are nevoie de cel puțin un ciclu de 15 săptămâni de recuperare intensă. Acest program de recuperare este extrem de costisitor și depășește bugetul celor dragi. 30.000 de euro l-ar aduce pe Stefanel mai aproape de visele sale.
Pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul tău. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, avem speranța ca putem strânge suficiente fonduri pentru ca Stefanel sa urmeze ciclul de 15 saptamani de recuperare intens.
Stefanel are nevoie de ajutor. Toti cei care vor sa il ajute pot dona in conturile:

Cont in EUR: IT06R0691513705000050422880

Cont in RON: RO75INGB0000999904373000

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s