razna

Se întoarce roata

Minciuna cu ”primarul îl susține pe Ponta” s-a petrecut și la Poiana Câmpina, și în Provițe, și în alte comune, nu numai în Breaza. Ăsta e PSD. Așa lucrează.
La Poiana, primarul s-a mobilizat repede și în 2 ore a strâns tot.
La Breaza, foile roșii erau peste tot. În schimb s-au tipărit cele albastre, cu mesajul că Bălășescu îl susține pe Iohannis și nu votează o marionetă.
Eu aș fi explicat astfel situația. Dacă tot dau banii pe pliante făcute în timp record, i-aș fi făcut praf pe pesediști. Aș fi explicat ce e cu pliantele mincinoase, că poate lumea nu știe despre ce e vorba. Aș fi renunțat, măcar în ultimul ceas, să mă laud câte fac eu pentru Breaza și ce bun sunt.
M-aș fi concentrat să le reamintesc brezenilor că așa procedează PSD, că doar ne amintim alegerile din 2012, cu minciuna că primarul PDL s-a împrumutat la bancă și acum brezenii trebuie să plătească. Sau cu pozele trucate cu Ferăstrăeru.

Ups! Dar atunci Bălășescu era în USL, adică știa de schemele PSD, poate era și implicat în ele. Acum e în tabăra cealaltă, ACL. Iar fostul primar PDL, Ferăstrăeru, face acum parte din PSD.

Și uite așa se plătesc polițe, pe spinarea brezeanului prost, care încă mai crede că în Breaza se vor construi piețe, parcuri, parcuri industriale, centre medicale, se vor reabilita blocuri și străzi.

Vă ziceam că și în Poiana Câmpina s-au răspândit fluturași otrăviți. Doar că acolo există camere de supraveghere și vor fi descoperiți făptașii. La Breaza, ați ghicit, nu sunt camere video, nu sunt de niciunele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s