razna

NuPontaChallenge

Ăștia de apar pe la TV cu ”și eu votez”, ”eu ies la vot”, de fapt ne îndeamnă să mergem să-l votăm pe Iohannis.

Electoratul PSD se duce singur sau cărat. Deci, nu e vorba despre ei. Ci despre ăștia care stau pe Facebook, comentează, dar nu se mișcă până la secția de votare. Adică ăștia care nu acceptă detergenți sau făină, nu primesc ajutor social, nici de căldură, nici de la UE, de niciunde. Muncesc, iar duminica se odihnesc. Lor le sunt adresate îndemnurile la vot.

Să pună o haină pe ei și să se deplaseze până la o secție de votare. Nu le trebuie decât buletinul. Restul au ei acolo: buletine de vot, ștampile.

Pe Facebook e o nouă provocare NuPontaChallenge. Trebuie să convingi 5 persoane să nu voteze cu Ponta. Sunt sute de mii de persoane au acceptat provocarea.

13.000 de oameni au dat attend. 65.000 de oameni de convins.

Pentru că a umilit mii de români din străinătate

Mii de români nu au putut vota în străinătate din cauza proastei organizări a alegerilor. Victor Ponta a menționat că responsabilitatea revine Biroului Electoral Central și Autorității Electorale Permanente. Greșit. Conform legii 370/2004, organizarea secțiilor de votare din străinătate se face de ministrul afacerilor externe, adică de Guvern. Guvernul condus de Victor Ponta era direct responsabil de buna organizare a alegerilor din străinătate.

Pentru că a furat prin plagiat

Revista “Nature” l-a acuzat pe Victor Ponta că a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Într-un interviu în cotidianul “El Pais”, Victor Ponta a spus că va demisiona dacă se va demonstra plagiatul. Comisia de Etică a Universității a demonstrat acest lucru, dar Ministerul Educației a spus în cele din urmă că nu a fost așa. Zeci de pagini sunt copiate cuvânt cu cuvânt.

Pentru că a mințit în CV

A mințit în CV-ul său spunând că a absolvit un masterat în Catania, Italia. În cele din urmă, premierul Victor Ponta și-a retras masterul din CV pentru că făcuse doar un curs de specializare.

Pentru că economia a intrat în recesiune

Economia României a intrat în recesiune în trimestrul al doilea din 2014, cel mai mare declin dintre toate țările UE.

Pentru că a protejat și încurajat sistemul baronilor locali

Sub conducerea lui Victor Ponta, PSD și-a păstrat puterea în teritoriu și sistemul de baroni care i-a crescut influența în ultimii 20 de ani. Județ după județ a fost afectat de conducerea baronilor locali care au furat încontinuu. Rezultatele se văd la DNA.

Pentru că a pus România pe harta negativă a Uniunii Europene și a abuzat de poziția sa

În 2012, Victor Ponta a fost somat de Uniunea Europeană să restaureze puterile Curții Constituționale și l-a acuzat de încălcarea statului de drept.

Pentru că investițiile au scăzut

Sub guvernarea lui Victor Ponta, România a investit în 2014 cu 26% mai puțin în infrastructură, esențială pentru dezvoltarea țării. Sectorul infrastructurii, cel care în mod tradițional susține economia, este pe scădere. Statul nu a mai investit atât de mult în proiecte publice, în 2014 suma ajungând la doar 1,7 miliarde de euro. Astfel, dezvoltarea economiei e stopată.

Pentru că a mințit în campania electorală

A mințit în campania electorală și a spus că a scăzut taxele. Guvernul Ponta a introdus peste 30 de taxe noi. Cu toate acestea, România are probleme la colectarea taxilor, iar evaziunea fiscală este uriașă. Numai în 2013 s-au introdus sau majorat 26 de taxe și accize.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s