breaza

Pentru cei care nu știu cum se bagă canalizarea în Breaza

Se face groapă, se bagă conducta, se pune înapoi pământul scos și un prăfai de pietriș. În unele locuri se și asfaltează. Cum a fost cazul cu Aleea Parcului, la blocuri, unde s-a pus o dungă de asfalt. Ei bine, dunga asta s-a lăsat în jos, iar azi s-a făcut iar groapă, ca să se toarne un pic de balast. Unde trebuia pus de la bun început.

Treaba stă așa. La canalizarea asta de aproape 100 de kilometri, din Breaza, lucrează firme mici. Care nu au bani de niciunele, nici să-și plătească oamenii, nici pentru pietriș, de asfalt nici nu încape vorbă.
Muncitorii care lucrează sunt în majoritate țigani. Ei încarcă pământul pe care-l scot, pleacă cu camionul, iar la prima curbă se întorc și zic că e pietriș. Și îl pun peste conductă, apoi niște pietre, de care s-ar auzi că sunt aduse din rezerva pentru deszăpezire a Brezei. Unii zic că ar fi din Spania.

Iar de asfaltat nu va asfalta nimeni, că nu sunt bani. Deci, să nu ne mai agităm.

2 thoughts on “Pentru cei care nu știu cum se bagă canalizarea în Breaza

  1. Cu pietris, fara pietris, din Spania, din Romania, sa faca Dracului odata canalizarea aia ca m-am saturaaaaaaaaaTTTTTTT !
    Numai scuze, numai promisiuni, ca e ala de vina, ca nu e, ca nu stiu ce se mai intampla, ca ne-am aliat, ca ne-am dezaliat, Domnule Primar, credeti ca puteti termina canalizarea in acest mandat? Vreau si eu sa beneficiez de ea cat traiesc ! Cer prea mult ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s