breaza

Trotuarele lui Bălășescu – pericol public

Sper să nu scriu în curând ”pericol de moarte”. Iar peste un an jumate sper să nu mai scriu ”lui Bălășescu”.

În Breaza s-au făcut trotuare. Pe un proiect din mandatul vechi, dar sub mandatul câmpineanului Bălășescu. De aia zic că-s ale lui. Că dacă era un brezean nu le-ar fi lăsat așa.
IMG_1481
Trotuare în serpentine. Stradă, șant, trotuar. Șantul nu este marcat nici cu bordură, nici cu gărduleț, de-abia zilele trecute au tras o dungă albă. Deci cineva a văzut că e un pericol.

Scenariu: chiciură, zăpadă, lapoviță, gheață pe asfalt. Până vine Bălășescu de la Câmpina, până pune pe cineva să dea cu nisip sau sare, mașina derapează. Unde se duce ea? În șanțul neacoperit. Sau pe oamenii de pe trotuar, care este mai jos decât nivelul străzii.

Cum poți să lași șanțurile neacoperite în niște serpentine și așa periculoase? Așa e proiect – îmi spune cineva că ar zice primarul. Dar tu, dacă erai primar, le-ai fi lăsat așa? Nu.
IMG_1479

7 thoughts on “Trotuarele lui Bălășescu – pericol public

  1. Avem nevoie de un primar brezean nu de un campinean care traieste bine mersi in lux pe Muscel fara noroi la poarta.In timp ce oamenii din Breaza innoata in baltoci primarul nostru se bucura , in zilele de vara , de apa limpede din piscina dumnealui.

    Apreciază

  2. Aveti nevoie de un taran ! Probabil unii ii duc dorul … pesedeii de serviciu sunt la datorie ? Cate ture ati dat pe la poarta primarului? (Campina, Breaza, etc…) vreti si voi case, terenuri, piscine? MUNCITI ! Leprelor !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s