razna

Un site cu mobilă pe comandă

Nu e normal să cumperi o casă în funcție de mobila pe care o ai moștenire de la părinți. Sau pe care ai cumpărat-o la reduceri. Logic este să îți cumperi casa visurilor tale, iar apoi să-ți achiziționezi mobila. Sau să ți-o faci pe comandă, în funcție de suprafața pe care o ai la dispoziție.
Probabil că pentru dormitor, unde ai nevoie de un pat, două noptiere și un dulap, poți cumpăra și ceva gata făcut. Chiar și pentru living, o canapea, o măsută și niște suporturi pentru electronice ar fi mai ușor de achiziționat, decât să le aștepți pe cele speciale. Dar la bucătărie nu poți face compromisuri.
Nu, sub nicio formă. Fiecare gospodină are propiul stil de a lucra în bucătărie, propriile nevoi și abilități. Fiecare visează cum va avea bucătăria, când se va mărita, cum vor fi dulapurile, chiuveta și câte electrocasnice vor trona pe blatul de lucru.
Câtă mobilă poți vedea într-un show-room? Câteva exponate, cu promisiunea că mai sunt în stoc și altele. De aceea, eu aici prefer, clar, magazinele online. Am gasit un site cu peste 90 de modele de mobilă de bucătărie, făcută pentru diverși clienți, și care pot fi făcute și pentru tine, la comandă.
Asa înseamnă 90 de fotografii mari, cu nume diferite, din care poți alege sau face combinații. Orice e posibil, totul e să reușești să te hotărăști. Dacă nu te decizi după culoare sau formă, atunci poate le alegi după nume. Da, mobila are nume, în special de fete.
buc-ellaDupă ce m-am uitat la vreo 10 pagini cu modele am gasit și o mobilă de bucătărie cu numele meu: Ella. Și chiar îmi place. E cu multe sertare, chiuveta incorporată, aragazul la fel, cu hotă și dulapuri supraetajate. Simplă și cochetă.
Cei care dau comandă pe acest magazin, atelier, depozit sau ce-o fi, au garanția că li se fabrică o mobilă exact cum își doresc, din cel mai bun pal melaminat de 18mm, la orice mărime, astfel încât să se integreze perfect în bucătărie. Firma pune la dispozitie o paleta variată de culori și folosește cant ABS de 0,4 mm pentru corpuri sau polite și cant ABS de 2mm pentru usi, fețe și sertare.

Cum putem lua legătura cu meșterii? Prin telefon sau mail. Iar dacă te abonezi la newsletter, afli printre primii de reducerile și promoțiile practicate.

ADRESA SOCIETATE :
Str. Zalau (Sos. Andronache) , SECTOR 2 – BUCURESTI

TELEFON : COSMOTE – 0760 963 916
ORANGE – 0749 896 857

E-mail: vanzarimobilier@gmail.com

CUM CUMPAR/COMAND :
Daca aveti schita produsului\produselor pe care le doriti o trimiteti pe mail la adresa office@mobilapecomanda.com sau un reprezentant al societatii noastre se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru o recomandare a design-ului mobilierului si o estimare a costurilor.
De asemenea, daca aveti imagini cu mobilierul dorit noi il putem realiza.
Durata fabricarii produselor, in functie de complexitatea acestora,poate ajunge la maxim 21 de zile lucratoare.
IMPORTANT : Deplasarea si evaluarea costurilor se fac in mod gratuit !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s