razna

Scaunele potrivite

Am mai scris de mobila din casă, de cea specială pentru bucătărie, de proiecte și prețuri. Azi voi scrie despre un alt fel de mobilier. Unul care trebuie să fie la fel de personal și unic, cum este și proprietarul. Dar nu proprietarul unei case, ci cel al unui restaurant sau birou. Iar cei care au afaceri în domeniul serviciilor și tot ce are legătură cu turismul, înțeleg de ce este atât de important să ai elemente bine alese, care să facă din afacerea ta una profitabilă.
Ideea este să-ți placă ție mai întâi. Să te mulțumească pe tine. Să aibă un stil și o personalitate și ce e mai ușor decât să alegi chiar personalitatea ta. Dacă ție îți place, va plăcea și altor oameni care sunt ca tine.
Pune-te în locul clienților tăi! Cum ai vrea să fie mobila din hotelul, restaurantul sau barul tău? Nu cred că ai vrea să le alegi în funcție de culoare, preț sau, mai rău, sfaturile altora?

mobMie îmi place confortul. Îl prefer luxului. Alții au gusturi diferite, vor să fie răsfățați când ies în oraș. Eu nu mi-aș alege niciodată ceva în care eu personal nu m-as simți confortabil. MobCenter oferă soluții pentru ambele variante, fiind vorba de un magazin online cu sute de scaune, mese, fotolii, blaturi pentru baruri, șezlonguri, corpuri de iluminat și tot felul de alte produse de mobilier necesare într-un local. Site-ul este al fimrei Lara Mobcenter SRL, care comercializează mobilier pentru restaurante (catering), mobilier pentru birou atât en -gros cât și en-detail. Sunt deschiși și la comenzi unicat, atât pentru design interior cât și pentru mobilier unicat.

În oferta lor de pe magazinul online MobCenter se găsește marfa de înaltă calitate, atât a producătorilor autohtoni cât și a fabricilor din vestul Europei, care se pot mândri cu un trecut bogat în fabricarea și comercializarea acestor produse
citro_av_4_ Întotdeauna mi-au plăcut scaunele de bar, dar nu am avut cum să-mi cumpăr, nu se potrivesc unei case țărănești, ca aceea în care stau. Dar dacă îmi voi face un bar voi alege din zecile de modele de pe acest site.
Pentru cei nehotărâți, dar care vor să fie în trend, există și o categorie numită ”tendințe”, unde sunt postate obiectele de mobilier care se poartă în acest sezon Credeți sau nu, mobila nu mai este considerat produs de folosință îndelungată, pe care-l lași moștenire, ci un produs care trebuie să se adapteze noului, utilului, cerințelor moderne.
Iar dacă vrei să fii cu adevărat unic, atunci alegi mobilierul personalizat. Partenerii tâmplari ai MobCenter au o experiență vastă în acest domeniu și pot veni cu sfaturi și soluții asupra mobilierului unicat pe care-l doresc clienții.

Iată ce comercializează:

MOBILIER INTERIOR: Blaturi pentru mese, Scaune din lemn, Picioare de mese, Scaune bar din lemn, Fotolii, Scaune din plastic, Scaune bar din metal, Scaune din metal

MOBILIER EXTERIOR: Scaune terasa, Seturi Lounge, Picioare de mese, Sezlonguri, Scaune de bar, Blaturi de mese, Mobilier Lounge, Mese terasa, Mobilier exterior

MOBILIER DE BIROU: scaune, fotolii

ACCESORII: Corpuri de iluminat, Ghivece de flori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s