razna

Prima victimă a trotuarelor lui Bălășescu

Mașina IREP, adică de intervenții la stâlpii și firele de electricitate, a picat azi-dimineață, într-un șanț nou construit, lângă trotuarele lui Bălășescu. Pe undeva pe la serpentinele din Breaza de Jos. De-abia au scos-o.

5 thoughts on “Prima victimă a trotuarelor lui Bălășescu

  1. Imi pare rau pentru masina si oameni, dar sa se vada ce bine sunt facute lucrurile, la fel ca la tevile de apa schimbate acum in gerul Bobotezei, adevarul ca si este un timp de lucru minunat pentru asa ceva…. Cum naiba de astia din occident nu s-or lua dupa noi sa faca si ei la fel?!

    Apreciază

  2. Da’ la cata carte aveti, ca macar 8 clase face fiecare, nu aveti alte cuvinte prin vocabular? Chiar nu se poate face un comentariu, rautacios, plin de admonestari, plin de resentimente, chiar plin de ura, fara sa folositi ca pe maidan astfel de cuvinte? Chiar nu mai exista bun-simt? Sau pavaza Internetului ne voie sa ne dezbracam in piata publica?

    Apreciază

  3. 🙂 De 3 ani limbajul a ramas acelasi. Dar nimeni nu a observat si nu a luat atitudine. Se pare ca totusi…familia nu are atata educatie pe cat s-a presupus si pe cat s-a pus accent!🙂 Dar…mai bine frumos impachetat! nu?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s