noutati

Descoperă talentul

Tot vedem concursuri de talente, cu copii care cântă dumnezeiește, vocal sau instrumental. Care dansează sau pictează, având expoziții personale, chiar și cu vânzare. Sau care vorbesc fluent mai multe limbi străine, deși poate nici nu știu să citească. Și ne întrebăm: cum ajung ei la această performanță, cum ajung să fie descoperiți?
În primul rând au talent, pe care și-l manifestă cumva, în primii ani de viață.
În al doilea rând, familia observă acest lucru și face ceva în privința asta. Îi cultivă darul de a fi diferit. Cum ar fi să-l trimită la École de musique, un club de arte care are ca scop stimularea interesului față de cultură și artă, un club care descoperă și promovează tinerele talente în țară și în străinătate. Detalii vezi aici.
pianLa club, copiii sunt pregătiți de profesori minunați, cu experiență didactică, talent și dăruire. Și nu numai în domeniul muzical, ci și în cel al artelor. Aici, micuții pot învăța să cânte la pian, vioară sau chitară, să picteze, să joace teatru sau să danseze, să cânte într-un cor sau să vorbească limbi străine.
Ce se întâmplă însă când copilul tău nu dă semne că ar avea vreun talent sau că ar fi interesat să-și dezvolte abilitățile artistice? Sau poate nu prinzi tu toate semnalele. Atunci îl aduci la École de musique si copilul tau va beneficia de o testare gratuită. Trebuie doar să dai un telefon înainte pentru o programare.

”Orice activitate vei alege, noi îți promitem spectacole remarcabile în care ARTISTUL va fi…chiar copilul tau
!” – asta promit profesorii și o dovedesc prin rezultatele obținute cu copiii.

Iar dacă vrei mai mult decât o testare, ai putea începe cu un atelier pentru copii pe o perioadă determinată, numit Spiridușii lui Moș Crăciun. Un atelier la care puteți participa împreună. În luna Decembrie cursanții (copii sau adulti) participa la atelierul de creatie, unde realizează cadouri pentru Crăciun. „Spiridușii lui Moș Crăciun” se adresează tuturor celor care doresc să creeze obiecte decorative pentru sărbătorile de iarnă. Atelierele au loc sâmbăta de la 14 la 15,30, cu toate materialele incluse.
Nu uita. Ca micuțul tău să ajungă la fel ca micii artiștii pe care îi vezi la televizor sau pe scenă e nevoie să îi dai o șansă, o oportunitate de a fi descoperit. Ca părinte, este datoria ta să încerci. Îi poți deschide uși către trăiri nebănuite sau i le poți închide, nefăcând nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s