noutati

Diamond Nails, și în România

Mulți zic că o femeie apelează la unghii false doar pentru a-și ascunde adevăratele unghii: exfoliate, roase, pătate, subțiri și fragile. Poate era adevărat în trecut. Acum, când au apărut pe piață unghiile false cu gel, lucrurile s-a schimbat considerabil. Avem de-a face cu o modă în purtarea unghiilor false, care se schimbă permanent. Nu se ascunde ceva, ci este un accesoriu, o podoabă chiar. Care trebuie să fie în pas cu tendințele și vremurile. Nu poți purta azi, modelul de ieri.
Îngrijirea unghiilor ar trebui să fie importantă pentru fiecare persoană în parte. Unghiile sănătoase, frumos îngrijite reprezintă una dintre cărțile noastre de vizită, având beneficii estetice și igienice și subliniind un stil de viață sănătos. Iar diversele probleme de aspect ale unghiilor pot fi înlăturate printr-o îngrijire corespunzătoare realizata atât de profesioniști, cât și de amatori, acasă, cu ajutorul Diamond Nails.
diamond nails
De-a lungul timpului, produsele de îngrijire și înfrumusețare a unghiilor s-au modernizat și o întreagă industrie a luat nastere, foarte multe branduri de produse de îngrijire a unghiilor, instrumente specifice, creme speciale si oja. Ultimele tendințe de modelare si aplicare a unghiilor false sunt acum și pe piața românească, iar acest nou trend acaparează tot mai multe reprezentante ale sexului frumos. Diamond Nails, renumitul brand international ne pune la dispoziție o gamă impresionanta de accesorii și ornamente pentru unghii false, dar și instrumente de îngrijire pentru manichiură și pedichiură.

Diamond Nails pune la dispoziția româncelor produse pentru aplicarea de unghii cu gel de cea mai bună calitate. Cu ajutorul experților, dar mai ales cu ajutorul produselor lor care sunt folosite cu încredere la nivel național si international, unghiile clientelor se transformă instantaneu. Pe acest magazin online se comercializează o gamă larga de produse pentru unghii gel, accesorii pentru unghii false precum lampa uv, set unghii gel.

Produsele Diamond Nails, datorita calității demonstrate de-a lungul anilor, sunt recunoscute pe piața natională și internațională. Serviciul de relații funcționează permanent, live astfel ca, în timpul cumpărăturilor puteți obține răspunsuri legate de produse sau de modul lor de aplicare de la profesioniștii lor. Diamond Nails doreste sa ajute toate persoanele care doresc sa invete aceasta meserie interesanta si creativa. Organizează cursuri de perfectionare pentru unghii false unde puteti invata de la profesionisti recunoscuti la nivel national si international.

Multe dintre românce știu de acest brand din Ungaria, dar au acum ocazia să-l cunoască mai bine, prin magazinul său online. Îl pot cunoaște, dar mai ales pot învăța cum să lucreze cu el, cu ajutorul cursurilor Cursuri Unghii False:

In ultima perioada o noua tendinta in manichiura este tot mai cautata, si anume utilizarea unghiilor false. Unghiile Gel false, reprezinta o tehnica moderna de ingrijire si infrumusetare a unghiilor, de care tot mai multe femei se indragostesc iremediabil. Folosite intr-un mod corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza sanatatea unghiilor dumneavoastra naturale. Diamond Nails va pune la dispozitie cursuri de unghii false pentru a va perfectiona in acest proces minutios si pentru a invata de la specialisti in domeniu. Va invitam sa alegeti: curs de manichiura si de unghii tehnice, curs de pictat cu gel, curs de pictat unghii false din acryl.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s