razna

Un cadou uleios

Un prieten a primit de Moș Nicolae o sticluță cu ulei pentru masaj. Scumpă se pare, după ambalaj și miros, și oricum era de la o persoană bogată și pretențioasă: șeful lui. Nu știa ce să facă cu ea, cum s-o folosească. Era chiar foarte dezamăgit, deoarece și-a dat pe mâini și a rămas unsuros. A zic că o aruncă și nu înțelege de ce a primit un astfel de cadou.
Îl înțeleg, anturajul lui nu folosește așa ceva: sunt un grup de oameni practici, amatori de sport și mișcare mai degrabă decât de răsfăț, spa sau alte grozăvii de budoar.
Eu sunt de părere că un cadou este un fel de invitație. De a purta ceva nou, dacă este un obiect vestimar, de a ieși din tipare dacă e vorba de un accesoriu sau o bijuterie. Un coleg, de exemplu, a primit o carte de învățat cum să cânte la chitară, așa că și-a luat o chitară, a exersat, iar acum e sufletul petrecerilor.
Îmi plac cadourilor inspiraționale și i-am sugerat prietenului că uleiul de masaj ar putea fi unul de acest gen.
Pentru că el nu avea chef, am căutat pe internet informații despre cum ar putea fi folosit uleiul de masaj. Dn căutare în căutare am dat peste tag-ul masaj erotic masajclub, care m-a dus către un club unde fete bine făcute și exerimentate fac masaj bărbaților. De mai multe genuri: tantric, erotic, de relaxare.

Iată o descriere:

Saloane de masaj erotic sunt un soi de afaceri pe nisa de masaj, licentiate, ce ofera masaje speciale clientilor. Acel ceva special este cu totul altceva fata de clasica varianta de masaj. Trebuie insa inteles faptul ca nu mergi la un astfel de salon din placerea de a avea parte de relatii intime. Este o idee total gresita. Conceptul pe care merg saloanele de masaj erotic se refera la un masaj corporal complet oferit de un profesionist maseuza care este sexy, frumoasa si atenta la nevoile tale. In cadrul unei sesiuni de masaj erotic, in cadrul unui salon de acest gen vei avea parte de relaxare, care te destreseza si te detaseaza de toate problemele de zi cu zi.

Pe site ni se spune că sunt folosite uleiuri speciale, cu proprietăți terapeutice și relaxante, așa cum pare a fi cel primit cadou de prietenul meu. Prin urmare, răspunsul la dilema lui este să meargă la un astfel de salon, să beneficieze de un masaj și să afle cum folosesc profesioniștii uleiurile. După aceea să-și încețe iubita să facă la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s