razna

Cărți de vizită, musai

Vreau cărți de vizită. Cuvintele pe care orice șef le aude, la un moment dat, de la fiecare subaltern de-al său. E o chestie de cum să dai bine în firmă, să avansezi, să te dai important. Dai vestea că ți-au cerut unii și tu nu ai avut să le dai. Și poate ai pierdut contracte pe treaba asta Și nu e vina ta. Dar tu vrei să aduci bani în firmă și ai nevoie de ele ca de aer. Insiști chiar. Altfel, stai pe loc și nu poți să te apuci de nimic.

Clean-Architect-Visit-Card-by-ThomsoonSpune-i șefului că ți-a cerut cineva cărți de vizită și nu ai avut de unde să-i dai și îți va face imediat unele. Mai du-i și o ofertă bună pentru ele la o tipografie Iasi și se va uita altfel la tine. Vii cu o problemă, dar ai și soluția. Exact ce vrea să audă urechile unui șef super ocupat și ofuscat că doar el trebuie să caute soluții. Acum i-o dai tu, pe cea cu firma de print digital Iasi, iar el trebuie să ia doar decizii.

Apoi lucrezi repede într-un program pe windows și îți faci modelul care să se potrivească cu print carte Iasi. Pui neapărat logo, pui și numele directorului, poate și o poză. A ta, nu a lui.  Găsești un font îndrăzneț, pui cuvintele de bază ”oricând”, ”oriunde”, ”oricât” și te faci util. Dai șefului pe stick sau pe mail și îi arăți că ai muncit azi. Și uite așa te alegi și cu cărți de vizită, și cu o creștere vizibilă în ochii șefului, și cu o zi în care te-ai jucat un pic pe calculator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s