razna

Moda blogurilor anonime

Fluturașii otrăviți sunt istorie. Acum apar blogurile anonime. Cu distribuire pe Facebook, se obține ceva mai multă audiență. Ajungi chiar și la diaspora și știm cum poate influența asta votul de acasă.
În Câmpina a început campania electorală. Inițial a fost un blog stiri-campina, care a dispărut inexplicabil, după câteva articole defăimătoare. Acum patru zile a apărut parazitii de Câmpina, alt blog, cu același stil, cu aproape același mod de operare. Poate un pic mai bine gândit. Acesta mai mult amenință, iar dacă lucrurile nu se schimbă, atunci se publică articolul defăimător. Așa scriu ei acolo:

Știți filmele de pe youtube, cu decapitările? Mai întâi se ține cuțitul la gâtul americanului în portocaliu și se anunță o dată când i se va tăia capul dacă nu se îndeplinesc niște condiții.
Așa vom face și noi. Dăm indicii despre cine va fi următorul articol și așteptăm. Dacă nu se întâmplă nimic atunci zicem cum parazitează respectivul. Dacă vedem că se întâmplă ceva anulăm operațiunea. Vedeți? Nu suntem răi. Dăm o șansă parazitului.

Să fie șantaj? Să fie cacealma? Joacă? Răzbunare? Oricum, e urât. Când citesc blogurile astea parcă citesc scrisorile lui Ponta trimise prin poștă, cu pensiile tăiate de Iohannis. Mă apucă furia și scârba. Iar efectul e tocmai invers.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s