razna

Toate-s Calabreaza, acum. Oficial

Bine că avem Calabreaza marcă înregistrată la OSIM.

Bălășescu: ”Multumesc domnului Cazan că s-a luptat….” Cu cine s-a luptat? Mai voia cineva numele ăsta?

Știți ce e mai frumos? Că brezenii chiar folosesc foarte des această marcă înregistrată. Drumuri calabreaza, apă calabreaza, primar calabreaza… Acum o vor folosi legal.

8 thoughts on “Toate-s Calabreaza, acum. Oficial

 1. Procedura de inregistrare este una foarte, foarte simpla, insa costisitoare, incepand de pe la 1000 ron. Mai mult exista un birou de consultanta care te poate ajuta si-ti da indicatii de completare a cererii. Important este sa nu fie altcineva pe domeniul tau de inregistrare care sa-ti faca o contestatie. Dar se fac cercetari preliminare…
  Se complica doar daca cineva a depus o contestatie, daca nu mergi acasa si dormi linistit ca vine, de data asta cu un angajat OSIM!
  Atentie cand folositi marca inregistrata pe domeniile pe care a fost inregistrata, caci puteti fi notificati si sa vi sa ceara daune.
  E interesant, probabil ca este o noua procedura ca angajatii OSIM sa vina personal sa aduca inregistrarile, pentru altii nu s-a intamplat asa, ori ii cheama sa le ridice, ori li se transmit cu posta. Ce califica primaria Breaza pentru asemenea procedura? E pe undeva prin lege o prevedere ca angajatii OSIM sa se deplaseaza pentru institutii publice? Intreb, caci nu am chef sa caut prin legi!
  Eu astept un interviu spectaculos, pe care-l voi aplauda sincer, si acelea ar fi motive de maxime laude, pentru terminarea lucrarilor cu apa si canalizarea si covorului asfaltic si evident sa fie si functionale. La mai mare!

  Apreciază

 2. Pe aceasta clasa NISA aveti de grija cu folosirea marcii inregistrate:
  41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale, caci a fost inregistrata doar pe o singura clasa.

  Apreciază

 3. Este incredibil ce se intampla cu acest oras! Am impresia ca astia chiar ne iau de idioti. De asta le arde lor acum. De inregistrat la OSIM nume pe care oricum nu le foloseste nici dracu. As vrea sa il vad pe Balasescu daca are tupeu sa iasa sa vorbeasca atat de „deschis” despre strazile in lucru. Vad ca este foarte degajat la acordat interviuri.

  Apreciază

 4. M-am saturat de pupincuristi si lingai,m-am saturat de luptele lui Cazan,m-am saturat de visele lui Balasescu,e timpul sa ne trezim calabreaza si sa aruncam la gunoi politicul…..sa alegem independenti,tehnocrati,invatatori,profesori,medici,ofiteri,etc,care nu au avut niciodata de a face cu coruptii,afaceristii si ligaii!!!Brezenilor,treziti-va!!!

  Apreciază

 5. va avea mai multe interviuri anul viitor pe strazi in fata cetatenilor…asta daca mai are tupeul sa candideze…pe timpul lui nae breaza era in kkt…acum balasescu doar a rascolit kkt-ul…pe timpul lui nae nu putea…acum pute rau…

  Apreciază

 6. Domnule, s-o fi luptat dl Cazan…, daca aia din Sibiu isi faceau marca inregistrata CALABREAZA, sau poate cei din Timisoara, sau Constanta, mai stii, asa ca ne-am asigurat noi mai intai, hii, hii, hii !
  Sunt curioasa cat o fi costat serviciul, nu la OSIM, ca acolo e clar, dar au facut-o prin firma de consilieri in proprietate intelectuala si de!

  Apreciază

 7. Stimati Brezeni, acum puteti dormi linistiti. S-a revenit la obiceiul stravechi de a stinge iluminatul stradal pe timpul noptii. De multe ori o sa vedeti iluminatul stradal functionand in timpul zilei, deoarece este necesar pentru camerele video ce vor fi instalate.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s