razna

Iluminat ca la Breaza

comentariu pe blog

georgevonbreaza
Stimati Brezeni, acum puteti dormi linistiti. S-a revenit la obiceiul stravechi de a stinge iluminatul stradal pe timpul noptii. De multe ori o sa vedeti iluminatul stradal functionand in timpul zilei, deoarece este necesar pentru camerele video ce vor fi instalate.

6 thoughts on “Iluminat ca la Breaza

 1. Eu cred ca se intampla ceva ciudat cu angajatii primariei in frunte cu primarul. In ultima perioada iau o serie de hotarari de stai si te intrebi unde e curtea si unde e gardul….
  Printre ultimele, Centru de promovare turistica la Breaza, in conditiile in care totul arata in oras ca dupa razboi! Unde naiba sa vina oamenii prin noroaie si mizerie? Terminati fratilor ce ati inceput, asfaltati, puneti flori, aranjati parcurile, lasati o perioada concerte si alte marmeleli, ca va asigur eu ca lumea va scuza si nu se supara daca vor vedea ca in loc sa dati concerte faceti orasul frumos!

  Apreciază

 2. Si poate ca ar trebui lucrat putin la lege, astfel incat primariile sa nu mai poata face orice fel de investitii le trece prin cap, sa aiba o ordine a prioritatilor, utilitati, infrastructura, scoli, spitale, etc. si dupa ce acestea sunt rezolvate si INTRETINUTE la zi, apoi sa treaca la tot soiul de aiureli.
  Si nu sa inceapa sute de santiere, azi la apa, maine la canalizare, poimaine camere de luat vederi, etc. Ai luat o strada pentru canalizare, o sapi, pui ce ai de facut, asfaltezi ca si cum nu ar fi trecut picior de om pe acolo si treci la urmatoarea, da??? Cam asa ar trebui sa mearga lucrurile!
  Ai inceput ceva, termina si apoi ai dreptul sa treci mai departe. Cred ca o sa ma ocup sa fac o petitie on line pe care sa o semneze numarul necesar de persoane pentru a putea initia o lege in Parlament.
  Zau ca m-am saturat, si vad ca v-ati cam saturat si voi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s