razna

Azi e ziua lui Roșca. Bălășescu i-o fi zis la mulți ani?

UPDATE: Și-a reactivat contul și dă și un mesaj să ne spună că e bine: “Va salut pe toti, dupa o lunga perioada… Astazi este o zi importanta in viata mea si profit de ocazie sa va multumesc, tuturor acelora dintre voi, care ati crezut, care v-ati gandit sau v-ati rugat pentru mine, in toata aceasta perioada grea, prin care am fost nevoit sa trec. Sunt bine!!! Gandurile voastre, credinta in Dumnezeu, dar mai ales familia, m-au tinut in viata si m-au facut mai puternic!”
Da, azi, pe 25 februarie este ziua conducătorului iubit, idolului lui Bălășescu, Toader, Soiu și alți liberali calabreaza. Mircea Roșca face 41 de ani în arest la domiciliu. Am vrut să-i urez la mulți ani pe pagina de Facebook dar și-a făcut-o privată. Să nu-i mai fure ziariștii ăștia poze și să râdă de ele.
Nu-i nimic, găsim ziare întregi despre el, ode ridicate de brezenii lui îndrăgostiți de analfabetism și pupincurism. Pe pagina Centrului Cultural, în poze cu Bălășescu, când se făceau ei că lucrează, ca să dea bine în fotografii. Când ne ura să avem un an 2014 bun. La el nu a fost prea bun. boii
2d535442c2c0b0669d8f5a051ed00bcc_XL1519e954ae6bd629544356cae3e51766_XL

2 thoughts on “Azi e ziua lui Roșca. Bălășescu i-o fi zis la mulți ani?

  1. Normal ca e vinovat ! Someru ne-a prezentat dovada !La multi ani , Mircica ! Si inca ceva….Breaza nu este un oras liberal asa cum te mandreai…Apropo…ce ai facut cu banii din spaga de la Azuga ??? Cam subti pt tine….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s