noutati

Pentru vremuri ploioase și case izolate

Sunt firme care oferă soluții pentru o gospodărie aflată într-o zonă fără niciun fel de utilități, branșamente, infrastructură, rețele, servicii, instituții, undeva pe un deal sau un sat mărginaș, într-o pădure sau în mijlocul unei câmpii. Care ne arată că există confort și civilizație și dincolo de granițele orașului.
Nu mulți știu asta, dovadă că încă mai auzim persoane care se întreabă de ce or fi făcut casă la cucuieții din deal sau în mijlocul pustietății. Fără apă, cu wc în curte și cu electricitate de la baterii. Nu știu ce minunății și invenții se află înăuntru.
Există generatoare, chiar și microhidrocentrale, sisteme și echipamente complicate, tot felul de dispozitive inovatoare care ne fac viața mai ușoară în pustietăți. Pe majoritatea le știm, le-am mai văzut pe ici pe colo, în casele și gospodăriile în care am intrat.
Astăzi vă zic de niște echipamente, sisteme, accesorii, nu știu exact cum să le numesc, care rezolvă niște probleme ce pot apărea oriunde: inundații, acumulări de ape pline de gunoaie și murdărie. Vorbesc de pompe de apa murdara, speciale pentru ape reziduale sau cele pluviale, rezultate din ploi și aluviuni care cară tot felul de gunoaie.

Nu sunt pompe simple, pentru apă curată, ci pentru apă murdară, pompe care nu se înfundă și nu se strică dacă dau de impurități.

Există însă și câteva condiții pentru ca o astfel de pompă să funcționeze corect. Poate fi folosită pentru drenarea excavatiilor si a iazurilor de gradina. Nu trebuie pompate: apa sarata, substante agresive si usor combustibile. De asemenea, nu sunt indicate nici alimentele, deoarece se pot altera și pot șubrezi materialele din care este făcută pompa. pompa-ape-murdare-aquapiu-100m-435-369x369
Pompa submersibila ape murdare din inox Aquapiu 100M tip Vortex este destinata pentru transferul automat al apei din iazuri, subsoluri, puturi, garaje subterane si rezervoare. Se utilizeaza pentru ape ce contin impuritati mecanice (cu exceptia pietrelor, nisipului si a obiectelor metalice) cu maxim 5% din volumul de apa.
Diametrul maxim acceptata al impuritatilor este de 37 mm. Usor de folosit si robuste, pompele de apa murdara pentru scoaterea apei precum si pentru pomparea apei murdare. Are înntrerupator plutitor pentru pornire si oprire, iar turbina este rezistentă la uzură și asigură durabilitate mai mare. Intrerupătorul are protecție termica, care protejează motorul împotriva suprasolicitării. Se folosește cu conectori universali pentru furtunuri și filet de conectare și nu numai în spații mici, ci pentru întinderi largi. Are termen de garanție de 2 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s