noutati

Evenimente pentru infinit

Ursitoare la botez. Acum 10 ani abia pătrundeau pe piață și le vedeai la petreceri de lux, scumpe și pretențioase, de care nu te puteai apropia. Acum cinci ani apăreau mai des la astfel de evenimente și începeau să prindă la publicul, fără a mai fi considerate servicii de lux. Acum sunt un must have la orice botez. Fără ursitoare care să prezică viitorul copilului nu se mai poate. Iar asta și pentru că firmele care oferă acest serviciu s-au înmulțit, prețurile au devenit accesibile, iar animatorii și-au diversificat ofertele.

Dacă vrei ursitoare la botez, poți alege din mai multe pachete. Animatorii au inventat și dezvoltat foarte multe servicii, legate de acest moment unic în viața unui om. Evident, nu au legătura cu religia sau credința, ci cu poveștile cu final fericit. E vorba despre petrecere, distracție, fantezie și urări de viață frumoasă adresate unui copil la început de viață.
O petrecere standard include un show live cu trei, patru sau cinci ursitoare (bune, care o înving întotdeauna pe cea rea, intrigantă), fiecare specializate pe un domeniu: sănătate, dragoste sau noroc. Spectacolul durează 30 minute sau chiar o oră, animatorii au microfoane wireless, iar interpretările lor sunt acompaniate cu muzică ambientală. De obicei, personajele fanteziste sunt actori, amatori sau profesioniști, dar neapărat tineri care fac cu drag această meserie și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Pentru cei care doresc pachetul bonus sau de lux, atunci apar cadourile simbolice pentru copil, părinți, nași sau toți invitații, tunurile cu confetti, masina cu fum. Poate fi inclus și îngerasul păzitor de lux, care are un rol unic, personalizat pe tradiția și valorile familiei și care, deosebit de emotionant, urează copilului de bine în viață și îl îndeamnă spre credință.

În plus, dacă se alege opțiunea cu angajarea unor animatori pentru toată petrecerea, copiii pot beneficia de baloane jumbo, pinata cu dulciuri și jucării, joculete interactive, modelaj de baloane, pictură pe față, dansuri si concursuri. Și, cireașa de pe tort o constituie pachetul all inclusive, cu animatori care să se ocupe cu totul de petrecere. Acesta include un supervisor care asigură buna desfasurare a evenimentului si ofera garantia unor servicii 100% profesionale, a unor animatori care să primească invitații și să se ocupe de așezarea la mese, a altora care să se ocupe de copiii invitaților.
Dar cel mai importante vor fi ursitoarele: fete frumoase, adevărate zâne, care știu că fiecare bebelus este special. Textul conceput este personalizat fiecărui proaspăt creștin. Showul este imaginat ca un spectacol de teatru, versurile sunt alese cu grija pentru a mulțumi si cea mai pretențioasă audiență.

Cum vi se pare? Chiar și cei mai sceptici, care priveau arogant la asemenea momente înainte de a avea propriul copil, nu pot rezista în fața unor asemenea oferte. ”Evenimente pentru infinit”, care vor rămâne în memoria celor prezenți, în pozele spectaculoase de la eveniment, dar mai ales în sufletul părinților.
Da, este doar un joc, o scenă de teatru pusă în scenă de actori pricepuți, știm asta. Dar este frumos și este un început optimist al unei vieți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s