razna

Hey! Există Poliție Locală în Breaza?

Eu nu cred că există. Dacă ar exista, ar sta pe strada principală și ar dirija circulația pe unde muncesc ăștia cu canalizarea! Nu i-ar lăsa pe țiganii ăia să se joace cu paletele verde și roșu, după cum îi taie mintea. Măcar în zi de sâmbătă, când vin bucureștenii! Măcar în curbe! Serpentine! Măcar de ochii lumii!

11 gânduri despre „Hey! Există Poliție Locală în Breaza?

 1. Asta e breaza.arata ca un catun.ne meritam soarta santem niste inculti care ne lasam manipulati de niste incapabili care isi vad doar interesul personal.

  Apreciază

 2. Poate la anu vom vota si noi un brezean adevarat…nu campineni cu ml-uri , vile pe muscel , piscine si afaceri de milioane de euro….

  Apreciază

 3. Si cam cine ar putea fi un brezean adevarat care sa fie sustinut si de comunitate? Ca eu nu-l vad… Sincer!
  Un adevarat om al obstii ar trebui sa fie instruit(ca sa nu fie prostit de unul si de altul…), sa fie modest (adica sa nu-si etaleze prin declaratiile de avere o mie si una de case…despre care ne spune ca le-a „muncit”, de parca noi am sta pe marginea santului si am canta la dramba), sa fie un bun vecin si un om gospodar( sa-l mai vedem dand si pe el cu o sapa, nu sa-si puna slugile la munca), sa se gandeasca la Primarie nu ca la o sursa de imbogatire ci ca la o modalitate de a putea ridica nivelul de trai al comunitatii, sa faca licitatii in care sa nu se gandeasca ce prieteni ar mai avea si ce bani ar mai putea si el scoate de acolo, punandu-i pe aia in fata, sa stie sa primeasca o critica sau o sugestie si sa nu sara de fund in sus si sa doreasca sa se razbune pe persoanele cu pricina. cum ii mai vad pe unii pe aici care se si gandesc ce bine le-ar sta cocotati pe scaunul de Primar, si care au si inceput de pe acum sa-si faca campanie.
  Astfel incat, in concluzie, se naste legitima intrebare, CINE ar putea fi persoana care sa ocupe scaunul de Primar si sa nu semene cu ceilalti care au mai trecut pe acolo?

  Apreciază

 4. Cum am spus va veni un superpolitist domnul Constantin foarte dotat cu diploma de bac la 40 ani, cu facultate cu examen de licenta cu x si 0. Este motivat de un salariu de 1900 lei sa cumpere postul care deja e al lui. Putina decenta domnilor vom avea politist adevarat local. din Campina……….

  Apreciază

 5. Reluam ….va lua examenul pentru postul (dedicat) scos la concurs la care nu s-au putut inscrie persoane care au luat bacul la 19 ani trebuia la 40 ani si care au facut o facultate

  Apreciază

 6. Politie, ca politie, dar ce parere aveti, ca unul din juristii de la Breaza, sunt cercetati penal? De rasul lumii ! Vin hotii de la Banesti, sa fure BreazA, IMPREUNA cu altii ! Rusine. Prosti suntem noi, ca nu informam D.N.A..

  Apreciază

 7. Da’, cine va opreste, exista acum si site-ul anonim ” teiadna.ro”, e pe judete, frumos, organizat, numai bun sa-l citeasca procurorul de serviciu cat isi bea cafeaua dimineata. Incercati acolo!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s