razna

Petreceri pentru copii, cu magicianul

O întrebare cu răspuns previzibil: oricum, dar nu plictisitoare. Pentru că ”plictisitor ”este cuvântul cel mai des folosit de micuți pentru a descrie ceva. Nimic nu-i mai miră, nu-l mai atrage, le-a văzut pe toate, le știe pe toate. Cum cu o jucărie pentru care ne-a bătut la cap două săptămâni nu se va juca decât maximum 20 de minute la fel se poate întâmpla și la o petrecere. Entuziasmul se va stinge după prima jumătate de oră, iar copiii vor deveni irascibili și greu de intrat în voie.
Așa că dacă nu vreți să faceți o petrecere ca lumea, atunci nu mai faceți deloc. Dacă totuși vă încumetați la o asemenea treabă, atunci trebuie s-o faceți cum trebuie. Cu zeci de activități, simultan, continuu, pentru ca prietenii micuțului să aibă de unde alege. Și nu mă refer la lecția de tabinet a bunicului sau jocul de baschet cu fratele mai mare. Ci la entertainment de ultimă generație.
Musai. Altfel, petrecerea copilului va fi catalogată drept cea mai nereușită. Da, și copii bârfesc. Și analizează, se manifestă, dau verdicte. Nu ai vrea ca, la finalul zilei, să auzi ”a fost cea mai tare zi din viața mea” ? Ei bine, cuvintele astea trebuie să fie meritate.
Eu am renunțat la a mai organiza petreceri, după ce am văzut că ideile mele nu au nimic în comun cu dorințele copiilor. Așa că acum apelez la profesioniștii, despre care aflați mai multe de pe site-ul momente-magice.ro, care are o groază de opțiuni pentru părinți depășiți de situație.
Pentru petrecerea din martie am ales să chem acasă un magician, cu un spectacol adaptat varstelor si tematicii petrecerilor organizate pentru a ține copii cu sufletul la gura în permanență și a nu-i lăsa să se plictisească. Nimic nu se compara cu fantezia unui show realizat de un magician, iar copiii sunt absolut incantati de prezenta unui astfel de personaj in cadrul unei petreceri. Așa zic și ei, iar eu sunt de acord.
Magicianul prezent la o zi aniversara a unui copil este o idee unica in randul tipurilor de animatori pentru copii. Showul realizat este unul complex si nu plictiseste, iar sub pelerina si palaria sa de magician se ascund secrete si trucuri pe care orice copil si le-ar dori să le descopere. Neprevăzutul, misterul le vor capta atenția copiilor, care nu vor avea timpi morți, ci doar nerăbdare și interes pentru ceea ce li se oferă.

Iată prețurile:

ANIMATIE PREMIUM:
Magician Momente Magice – DOAR 150 RON/ora
Show 2 magicieni Momente Magice – DOAR 250 RON/ora ( Trucuri personalizate in functie de varsta copiilor si distractie garantata spre deliciul copiilor)
Masina de balonase de sapun multicolore – DOAR 30 RON/ora (scoate intre 2000-3000 balonase / minut) Masina de fum pentru o atmosfera feerica – DOAR 50 Ron/ora Piniata mare umpluta / diferite forme – DOAR 200 RON Balon JUMBO ( 90-100cm ) – DOAR 130 RON Set Party (10 copii) – DOAR 100 RON ( include coifuri, trompete,masti, servetele,farfurii (model HAPPY BIRTHDAY) tun confetti, + masina fum la momentul tortului ) Proiectie laser ( joc de lumini) – DOAR 30 ROn/ora

________________________________________

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s