razna

Primarul Bălășescu și-a mai luat un consilier personal

Doar la Breaza se poate întâmpla așa ceva. Doar la Breaza un primar nou, care a promis schimbări și soluții revoluționare pentru acest oraș, își ia consilieri personali doi pensionari. Ambii și consilieri locali. Îl avea pe Iulian Soiu, acum îl are și pe Vasile Tănasă.
Repet, ambii aleși în Consiliul Local Breaza, ambii pensionați din armată.
Nu mai vorbim de incompatibilitate, de faptul că ei au 3 surse de venit acum, că ar fi putut să ocupe locul niște tineri cu viziuni noi, cu dorință și putere. Nu. Primarul și-a ales doi consilieri care vor fi ”ochii și urechile” lui în oraș. Iar brezenii știu de ce zic asta.
dscf3293dscf3294

6 thoughts on “Primarul Bălășescu și-a mai luat un consilier personal

  1. probabil la asta nu ii ajungea pensia (nesimtita) de sec urist…..probabil prin 2050 o sa scapam de astfel de specimene bine formate si indoctrinate

    Apreciază

  2. pupincurismul nu se dreseaza …se ia pur si simplu …uitati-va la tovarasul colonel tanasa….in 2012 il pupa in fund pe nae si il injura pe bala ….acum ce face ? il pupa pe bala …

    Apreciază

  3. Pe surse săptămâna trecută dl.Duţă miliţianul ne-a vizitat la spitalul de boli pulmonare. S-a oprit în biroul d-nei Director unde a dat ordin (de la Bălă) ca soţia lui (cumătra lui Bălă) să fie angajată ca infirmieră până la data de 1 iunie.Rămâne să vedem după 1 iunie dacă acest miliţian încă mai are putere în acest oraş,împotriva voinţei d+nei Director.Mi-e greaţă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s