razna

Iluminatul ecologic

Nu se vorbește de mult timp de iluminat ecologic în România. Mulți nici nu știu ce înseamnă. Alții se întreabă cum pot fi alăturate cele două cuvinte și cum ajunge un iluminat să fie ecologic.
Soluţiile de iluminat ecologice din zilele noastre ajută la economisirea de energie şi pot oferi beneficii semnificative. Acestea dau o lumină mai bună, iar funcţionarea lor costă mai puţin, mulţumită consumului de energie redus. Asta înseamnă şi mai puţine emisii de CO2, adică mai puțină poluare.
Iluminatul este un element important atât în uzul privat, cât şi pentru firme sau oraşe, fiind și una dintre cele mai atractive şi mai uşoare modalităţi de a reduce costurile facturilor la electricitate. În afară de faptul că iluminatul reprezintă 19% din consumul total de energie electrică la nivel mondial, înlocuirea iluminatului ineficient cu alternative ecologice are un impact imediat asupra folosirii energiei, a emisiilor de CO2, a mediului şi în acelaşi timp îmbunătăţeşte calitatea luminii.

Aproximativ două treimi din toate sistemele de iluminat instalate în toată lumea se bazează pe o tehnologie mai veche, mai puţin eficientă din punct de vedere energetic. În ultimii 10 ani a avut loc o revoluţie în tehnologia iluminatului, având ca rezultat un portofoliu de soluţii de luminat cu valoare adăugată, eficiente din punct de vedere energetic. Dar, în pofida creşterii preţurilor la energie, a provocării schimbării climatice, a securităţii aprovizionării cu energie şi a dezvoltării economice, trecerea la noile tehnologii de iluminat continuă să fie prea lentă, în special în perioade de criză economică.

Profitaţi de această revoluţie în tehnologia iluminatului şi începeţi să faceţi trecerea astăzi. Una dintre opțiuni o constituie bunecunoscutele becuri cu halogen de la GreenTek LED Lighting, o companie care oferă soluţii complete pentru iluminatul ecologic. După doi ani de cercetare și dezvoltare intensă a produselor, GreenTek LED Lighting a fost înfiinţată în anul 2009, devenind astăzi unul din liderii pieței corpurilor de iluminat cu LED. A avansat rapid față de concurenții săi oferind produse de calitate superioară din punct de vedere al duratei de viaţă, cu o eficiență energetică superioară (lumeni pe watt) și cu perioade de garanție mai mari.
Viziunea lor este de a oferi soluţii eficiente, la cheie, pentru toate proiectele de iluminat. Produsele acoperă o gamă largă de clienţi, din toate sectoarele: industrial, retail, birouri si spatii publice.
Toate produsele noastre sunt certificate CE și RoHS. Tuburile noastre cu LED sunt certificate VDE. Recompenseaza fidelitatea clienţilor lor oferindu-le produse de înaltă calitate, cu garanții extinse incluse.Toate produsele folosesc tehnologia cu LED-uri având în vedere avantajele sale extraordinare în utilizarea pe termen lung, economiile substanțiale de energie, durata de viață mai mare, calitatea de a fi eco-friendly, etc.
Pentru că rezultatul imediat al producției energiei convenționale este creșterea concentrației de CO2 în atmosferă, compania GreenTek LED Lighting este dedicată dezvoltării de produse 100% ecologice, ca urmare a preocupării lor profunde pentru mediul înconjurător. Prin utilizarea corpurilor de iluminat GreenTek te implici imediat în reducerea concentrației globale de carbon. Nu ezita sa faci pasul! Fii înaintea tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s