razna

Aleluia 2

Eu as vrea sa scriu despre lucruri bune mereu. Nu cum zic alții, că mă hrănesc cu răutăți. Uite un lucru bun: se asfaltează. De la benzinăria ( fără benzină) până spre Belia. Nu peticeală. Covor asfaltic, pe toată șoseaua.

7 thoughts on “Aleluia 2

 1. Oricare ar fi calitatea covorului asfaltic, am ajuns sa zicem ca e de bine, bine ca nu se mai vad gropi, santuri, bine ca nu mai e praf, etc. Dar dupa ce trece o iarna, totusi, oare cum o fi acest covor asfaltic?!

  Apreciază

 2. La ce dracu mai trebuie canalizare cand alegerile se apropie? Maturam si bagam totul sub pres. Asa mai iese o data acest ilustru intelectual numit Balasescu, intelectualul atat de mult dorit de brezeni. Intelectualul care d-abia reuseste sa lege 2 cuvinte, care sa aiba si sens.

  Apreciază

 3. eu nu inteleg de ce nu ne lasa balasescu in pace …e clar ca nu face nimic pt breaza …doar a mintit in campania electorala …sa se duca la el la campina sa aibe grija de cotoi ….sa-i faca baie in piscina din curte ..

  Apreciază

 4. dl Chitoi se plange in consiliu despre calitatea si cantitatea indoielnica si ieftina a acestui asfalt… stiti ce cred eu? Cred ca dracu stie!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s