razna

O husă roșie, pentru smartphone-ul meu

Când dai 1.500 de lei pe un smartphone la liber sau plătești pentru el un abonament de 150 de lei pe lună, atunci trebuie să ai grijă de el. Nu poți să-l arunci în geantă, cum fac eu, și să te aștepți să-l ai mai mult de câteva luni.

Citeam acum câteva zile despre un român care ”se poate lăuda că are cel mai tare smartphone”. Așa zicea știrea. ””Deşi a căzut în gol 40 de etaje, telefonul încă funcţionează. Urcat pe o clădire înaltă din Dubai, Cătălin Marin, un român de profesie fotograf, a vrut să surprindă o dimineaţă ceţoasă în emiratul arab. Câteva secunde mai târziu, însă, el a scăpat telefonul din mână, iar acesta a continuat să înregistreze până când a lovit solul. Telefonul a fost găsit de un trecător, iar românul a reuşit să-l recupereze cu ajutorul unui soft special. Filmare pe care o vedeţi face înconjurul lumii. Mai mult, bărbatul a arătat fotografii cu telefonul mobil, care încă funcţionează după impactul cu solul”.

Evident, nu mă aștept ca telefonul meu să supraviețuiască unui asemenea impact, nici măcar unuia de 10 ori mai mic. Și patru etaje ar fi prea mult, și unul chiar. Eu vreau să mai fie în viață, să pot să primesc și să dau telefoane. niciodată nu mi-am dorit mai mult de la un telefon. Hai, dacă-i smart , să mai aibă și un joc pentru momentele penibile de așteptare, pe unde mă umblu. Și o conectare la internet când trebuie să mai citesc un breaking news.

s6-rock-royce-red-s6-005r-2541Unde vreau eu să ajung? Când dai 1.500 de lei pe un smartphone, musai să-ți iei o husă cu 85 de lei! Atât dau cei care cumpara husa samsung galaxy s6, neapărat cea roșie.

Extrem de subțire și se potriveste absolut perfect cu telefonul.
Carcasa de înaltă calitate din policarbonat dur pe margine, si moale in contact cu telefonul ofera protectie toatala. Datorita materialul de înaltă calitate oferă o protecție eficientă împotriva shockurilor, prafului si zgarieturilor, în plus ofera prindere confortabil în mână, astfel că telefonul sa nu se strecoare atât de repede din mâinile ude. Camera spate este protejata, si nu va fi afectata in cazul in care telefonul este tinut pe masa!
Desigur, toate porturile si butoanele , și ambele camere sunt complet accesibile în ciuda protectiei pe care o ofera aceasta husa. Deschiderile de conectare au fost tăiate incat castile dvs sau cablurile sa patrunda cu usurinta!

Caracteristici:

Ultra-usoara și ultra-subțire
Protecția ideală împotriva shockurilor, prafului si zgârieturilor,
Se adapteaza perfect la telefonul dvs
Acces facil la toate functiile telefonului

0757 121 134 – Comenzi telefonice
Luni-Vineri 9:00-17:00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s