razna

Ce interese sunt la căminul de la Podu Vadului, de nu se mai prelungește contractul cu NIA COM?

Aseară, în ședința de consiliu nu s-a votat prelungirea contractului de închiriere cu Nia Com, pentru căminul cultural de la Podu Vadului. Că sunt parcate multe tiruri, că firma depozitează materiale de construcție în curte deși nu are voie, că nu a renovat spațiul, pe scurt că nu și-a respectat termenii contractului. De aia nu s-a aprobat prelungirea contractului, deci, teoretic, Nia Com trebuie să părăsească spațiul, măcar sala, care e ocupată abuziv.

Motivul oficial este ca începe renovarea casei de cultură și trebuie să fie mutata aparatura. Iar Cazan a făcut hârtii că are nevoie de spațiu ca să-și depoziteze lucrurile din Casa de cultură, pe timpul renovării. Iar termenul ar fi 1 august.

2 gânduri despre „Ce interese sunt la căminul de la Podu Vadului, de nu se mai prelungește contractul cu NIA COM?

 1. cazan vrea sa spele putinelele de la Casa de Cultura si crede ca se poate piti cu tot cu banii de la balciurile la care este copartas cu prietenul lui Bala … sa fie sa mergeti sanatosi, dar impreuna, pentru ca vine acusica si vremea voastra de smecheri !
  Poate”cazanul” nu si-a mai primit ….”laudele” sau NIACOM o fi laudat vr-un PSD-ist sau spera ca nu mai apuca penalul de lighean prelungirea contractului!
  Pacat..: ” DOMNILOR DE ASTAZI… SA VA FIE FRICA!”

  Apreciază

 2. Nu stiam de ce ALDE Bartusica si supusul lui Bogdan, voteaza cot la cot cu consilierii lui Balasescu de vreo 3 ani incoace si m-am luminat . Pretul, era inscris in acordarea contractelor de asistenta(masuratori) TOPO pentru vreo 23 de strazi firmelor lui Bartusica-tatal si fiul smecherie mare…… sa va fie …aia de la PSD sunt tare necajiti pe PC, dar …se impaca ei!
  Nea Bartusica a votat tot cu primarul si impotriva rezolvarii problemei amaratilor sinistrati ce stau sub cerul liber din surdesti RUSINE!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s